Στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 και ώρα 6 μμ. στο ξενοδοχείο Porto Palace θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα δημοσιοποίησης των ιδιωτικών επενδύσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», με την παρουσία της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κατερίνας Μπατζελή. Η ημερίδα στοχεύει στη διεξοδική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις διαδικασίες ενίσχυσης ιδιωτικών επενδύσεων στα προγράμματα της «Ποιότητας ζωής στις αγροτικές περιοχές και τη διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» (Άξονας 3) και της «Εφαρμογής της προσέγγισης LEADER» (Άξονας 4).
Οι ημερίδες δημοσιοποίησης του Προγράμματος πρόκειται να ξεκινήσουν από τη Ρόδο (2/6), το Ηράκλειο (2/6) και τα Χανιά (3/6) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Όπως δήλωσε η κ. Μπατζελή:
«Δίνουμε οξυγόνο στη Περιφέρεια, επιταχύνουμε τις διαδικασίες υλοποίησης προγραμμάτων LEADER με στόχο την ενθάρρυνση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών. Συνολικά, η δημόσια δαπάνη για τα προγράμματα LEADER φτάνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Στη κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε, προτεραιότητά μας είναι ο εξορθολογισμός των διαθέσιμων πόρων και δαπανών, με παράλληλη στήριξη της ανάπτυξης της υπαίθρου και ενίσχυσης των νησιωτικών περιοχών».
Ουραγοί στους μισθούς, πρωταθλητές στα 48ωρα υπό τη σκιά της νέας
ευρωπαϊκής κρίσης
-
Η αγορά εργασίας στην Ευρωζώνη βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Οι
γεωπολιτικές αναταράξεις στη Μέση Ανατολή και το νέο ενεργειακό σοκ δεν
αναμένετα...
Πριν από 1 ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα