Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 76χρονου στους Χριστιάνους

Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του 76χρονου στους ΧριστιάνουςΣτον 76χρονο Παναγιώτη Μιάμη, που είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στους Χριστιάνους, ανήκει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης κοντά στο σημείο που είχε εκδηλωθεί η φωτιά.
Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή εντοπίστηκε δίπλα στην αρχή του χωματόδρομου ο οποίος οδηγεί στα χωράφια όπου είχε βρεθεί νεκρός ο 76χρονος. Ζητήθηκε δε άρση του απορρήτου και για τον συγκεκριμένο αριθμό, καθώς αρχικά είχε ζητηθεί άρση απορρήτου για άλλον αριθμό, τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 76χρονος κατά το παρελθόν - κάτι που διαπιστώθηκε κατά την εξέλιξη των ερευνών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο εντοπισμός της συσκευής έγινε κάνοντας κλήσεις προς τον συγκεκριμένο αριθμό και ψάχνοντας παράλληλα στην περιοχή, όπου το τηλέφωνο εντοπίστηκε να χτυπά.
Η όλη υπόθεση φαίνεται να καλύπτεται από αρκετό μυστήριο. Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως εξετάζοντας όλες τις περιπτώσεις κι αξιοποιώντας τα ευρήματα αλλά και τις εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα