Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ραντεβού για την νέα χρονιά με νέες εκπαιδευτικές δράσεις, από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12/8/2011 η τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκομίας στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας. Η  συμμετοχή των μελισσοκόμων της Τριφυλίας ήταν εντυπωσιακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό σεμινάριο το παρακολούθησαν και μελισσοκόμοι από Καλαμάτα, Πύλο , Άστρος Κυνουρίας, Πύργο και Αθήνα.   Οι βασικοί εκπαιδευτικοί πυλώνες του σεμιναρίου ήταν η βασιλοτροφία , εχθροί και ασθένειες μελισσών και οι μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά την διάρκεια του έτους, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα επιμέρους αντικείμενα.
Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο Γεωπόνος Θεοχάρης Δημήτριος πρώην τμηματάρχης της μελισσοκομίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  που ανταποκρίθηκε πλήρως στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις των μελισσοκόμων. Στους εκπαιδευομένους μοιράστηκαν σχετικές σημειώσεις.
Κατά την λήξη της εκπαίδευσης ο υπεύθυνος του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνης Γεώργιος, αφού ευχαρίστησε εκπαιδευτή και εκπαιδευομένους έδωσε ραντεβού για την νέα χρονιά με νέες εκπαιδευτικές δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα