Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ ο εκπαιδευτικός Κώστας Τσικρικάς

Νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ εκλέχτηκε σήμερα από την εκτελεστική της επιτροπή, ο Κώστας Τσικρικάς, μέχρι σήμερα 1ος αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, προερχόμενος από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία και Γραμματέας της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών. Αντικατέστησε τον απερχόμενο Σπύρο Παπασπύρου, ο οποίος από τις 5 Ιουλίου είχε δηλώσει παραίτηση, διότι «είχε φτάσει στα όριά του» όπως ανέφερε σε συνέντευξη, αλλά παρέμενε προσωρινά λόγω των εξελίξεων για το ενιαίο μισθολόγιο.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επιβεβαίωσε επίσης την απόφασή της για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με επίκεντρο το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με αφορμή τη ΔΕΘ.
Βιογραφικό

Ο κ. Τσικρικάς προέρχεται από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ). Κατείχε από τον Ιανουάριο του 2011 (μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που προέκυψε από το 34ο Συνέδριο του 2010), έως σήμερα τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», μέλος του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα