Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση του Τομέα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη

Η μοναδική καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στο λαό της Λιβύης ο Μουαμάρ Καντάφι είναι να παραδοθεί. Το δικτατορικό καθεστώς του έχει φτάσει πλέον στο τέλος του, απομονωμένο από τη συντριπτική πλειονότητα του λιβυκού λαού και χωρίς διεθνή ερείσματα. Η εμμονή του, το μόνο που προσφέρει είναι αίμα και δάκρυα. Η πτώση του ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της Λιβύης. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ελπίζει σε σύντομη κατάπαυση των εχθροπραξιών και εδραίωση της ειρήνης. Αυτή πρέπει να είναι και η άμεση προτεραιότητα της διεθνούς κοινότητας. Το Εθνικό Μεταβατικό συμβούλιο θα πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή μετάβαση της Λιβύης στη δημοκρατία αποτρέποντας πράξεις αντεκδίκησης και προασπίζοντας την εδαφική και κοινωνική ενότητα της χώρας. Η Ε.Ε, μαζί με τους διεθνείς εταίρους της, πρέπει να είναι παρούσα και έτοιμη να προσφέρει κάθε απαραίτητη βοήθεια, ανθρωπιστική και πολιτική, για την οικονομική και πολιτική ανασυγκρότηση της χώρας.

ΘΕΜΑ :
Δήλωση του εκπροσώπου τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδόπουλου, για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το ποδόσφαιρο

 Ο φίλαθλος κόσμος της χώρας και πάνω από όλα όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, στηρίζουν κάθε ενέργεια και απόφαση που οδηγεί στην ανατροπή του σάπιου συστήματος που κυριάρχησε για χρόνια σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία της κάθαρσης του ποδοσφαίρου  και όχι μια ενέργεια εκτόνωσης του κοινού αισθήματος σε «εύκολους στόχους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα