Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

75χρονος συνταξιούχος καλλιεργούσε δενδρύλλια χασίς στο σπίτι του

Δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα χασίς έκρυβε στο σπίτι του στην Καλαμάτα ένας 75χρονος συνταξιούχος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για καταδικαστικά έγγραφα.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο σπίτι του 75χρονου. Στην αυλή του βρήκαν φυτεμένα 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,5 έως 3,5 μέτρα, άλλα 4 που είχε ξεριζώσει ύψους από 1,40 -1,70 μ. και ένα μικρό 10 εκατοστών φυτεμένο σε γλάστρα μέσα στο σπίτι. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, βάρους 26 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια, σε βάρος του 75χρονου εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις των νομοθεσιών περί παιγνίων, δημοσίων εσόδων και υγειονομικών

διατάξεων.
Ο 75χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Β.Β.  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα