Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Το ωράριο λειτουργίας όλων των πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων της Μεσσηνίας

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθορίζεται η λειτουργία των πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Νομού Μεσσηνίας, ως εξής:
-Το ωράριο λειτουργίας όλων των πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων, μεικτών και αμιγών, συμπεριλαμβανομένων των αντλιών καυσίμων εντός των σταθμών αυτοκινήτων, είναι ελεύθερο.
-Υποχρεωτική, εκ περιτροπής, διανυκτέρευση: Το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων καυσίμων που λειτουργούν εκ περιτροπής υποχρεωτικά κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες, εντός του χρονικού διαστήματος της νυχτερινής λειτουργίας ορίζεται από 21.00 έως 6.00 π.μ. της επομένης, με ελάχιστη διάρκεια υποχρεωτικής λειτουργίας τις δύο ώρες (από 21.00 έως 23.00). Τα πρατήρια καυσίμων που θα λειτουργούν υποχρεωτικά εκ περιτροπής κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα καλύπτουν το 10% των πρατηρίων καυσίμων του Ν. Μεσσηνίας.
-Υποχρεωτική, εκ περιτροπής, ημερήσια λειτουργία κατά τις Κυριακές και αργίες: Το

ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων καυσίμων που λειτουργούν εκ περιτροπής υποχρεωτικά, κατά τις Κυριακές και αργίες, εντός του χρονικού διαστήματος της ημερήσιας λειτουργίας, ορίζεται από 6.00 π.μ. έως 21.00. Τα πρατήρια τα οποία θα λειτουργούν εκ περιτροπής υποχρεωτικά ημέρα Κυριακή ή αργία, καλύπτουν το 25% του συνόλου των πρατηρίων καυσίμων του Ν. Μεσσηνίας.
-Στον αριθμό των εκ περιτροπής διανυκτερευόντων πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας για τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες, καθώς και στον αριθμό των πρατηρίων που θα λειτουργούν ημερησίως εκ περιτροπής κατά τις Κυριακές και αργίες, περιλαμβάνονται υποχρεωτικά τα πρατήρια καυσίμων που έχουν εγκατεστημένους αυτόματους πωλητές
-Οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων καυσίμων υποχρεούνται να τοποθετούν σε εμφανές σημείο το πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες των υποχρεωτικών, εκ περιτροπής, διανυκτερεύσεων και της υποχρεωτικής, εκ περιτροπής, ημερήσιας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες
-Όσα πρατήρια έχουν οριστεί με την παρούσα να διανυκτερεύουν υποχρεωτικά, εκ περιτροπής, κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες, ή να διημερεύουν κατά τις Κυριακές και αργίες, λειτουργούν υποχρεωτικά, διαφορετικά τιμωρούνται ως παραβάτες και υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται στην παρ. 4 του άρθρου 37 του Ν. 4062/2012(ΦΕΚ 70/τ.Α/30-03-2012)
Η ισχύς αρχίζει από την ημερομηνία έναρξης της χειμερινής περιόδου και μέχρι τη λήξη της, ήτοι: από 1/10/2019 έως 30/4/2020. tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα