Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Κατσίβελας για Τσακανίκα: "Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς"

Σκληρή ανακοίνωση για την αποχώρηση του Γιώργου Τσακανίκα από τον συνδυασμό του εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο τέως δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο κ. Τσακανίκας Γεώργιος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να με ενημερώσει και χωρίς να ενημερώσει κανέναν δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μας. ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του.
Και ήταν η σιωπή της ενοχής.
Ο κ. Τσακανίκας συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές, αυτοβούλως, στις τάξεις του συνδυασμού μας αποδεχόμενος τις αρχές τις αξίες αλλά και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας όπως θα έκανε κάθε έντιμος άνθρωπος .
Αλλά ο κ Τσακανίκας υπολόγιζε με ποιόν συνδυασμό θα μπορούσε να εκλεγεί και ήταν η σκέψη του κυνικού υπολογιστή. Και αυτό ήταν ανέντιμο.
Ο κ. Τσακανίκας παρέμεινε μαζί μας , μέχρι να ξεκοκαλίσει κ το τελευταίο ευρώ της αντιμισθίας του αντιδημάρχου χωρίς ποτέ να διαφωνήσει σε τίποτα .
Ο κ. Τσακανίκας όλο το καλοκαίρι συνομιλούσε και ερχόταν σε συνεννόηση με τον κ. Λεβεντάκη, όπως ο ίδιος ομολόγησε σε συνεδρίαση όλων των υποψηφίων του

συνδυασμού μας με την ελπίδα να κερδίσει μια νέα αντιδημαρχία.
Ο κ. Τσακανίκας για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος δεν αρκούσε το προσωπικό του κοινωνικό του κεφάλαιο , έπρεπε προς τούτο να κλέψει τον συνδυασμό μας , τις ψήφους των άλλων συνυποψηφίων του, κυρίως όμως να κλέψει και να προσβάλει την συνείδηση της παράταξη μας.
Ο κ. Τσακανίκας είναι αυτονόητο ότι ουδέποτε υπήρξε αυθύπαρκτος και θα κουβαλάει το βάρος της ιστορίας του αειμνήστου Σπύρου Χρονόπουλου από τον οποίον τίποτε δεν διδάχτηκε και δεν παραδειγματίστηκε .
Για τον κ. Τσακανίκα οι «προσωπικοί λόγοι» είναι η προσωπική του ιδιοτέλεια , την μπορεί να εκποιήσει και σε δεύτερο χρόνο ελπίζοντας ότι θα αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας , άγος που θα τον κουβαλάει σε όλη του την ζωή.
Ο κ. Τσακανίκας αν θέλει να διατηρήσει έστω και ένα ίχνος εντιμότητας το μόνο, που οφείλει να κάνε, είναι να παραιτηθεί. Αλλιώς ο Εφιάλτης θα έχει βρει ένα νέο γνήσιο σύγχρονο εκπρόσωπο του .
Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς".   eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα