Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης, χασίς και καπνού



Δύο αδέλφια Αλβανοί και ένας φοιτητής από τα Τρίκαλα, ο οποίος συγκατοικούσε με τον έναν, συνελήφθησαν τη Δευτέρα για διακίνηση κοκαΐνης και χασίς, παράνομη οπλοκατοχή και πώληση λαθραίου καπνού.
Η σύλληψή τους έγινε στην Καλαμάτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι έκαναν έφοδο στα σπίτια των δύο αδελφών μετά την αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και λαθραίου καπνού αφορούσαν τους δύο Αλβανούς αδελφούς, ηλικίας 23 και 26 ετών, ενώ ο 23χρονος Τρικκαίος ήταν στο σπίτι, αλλά κατηγορείται και αυτός.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων, καθώς και του τελωνειακό κώδικα.
Στις εφόδους οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: Ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 65 γραμμαρίων. Ποσότητες χασίς, συνολικού βάρους 56,1 γραμμαρίων. Ποσότητα λευκής σκόνης (η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται), συνολικού βάρους 234 γραμμαρίων. Ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 914 γραμμαρίων. Δύο αεροβόλα πιστόλια. Χρηματικό ποσό 1.330 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.
eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα