Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Πανκινητοποίηση για τις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά- Αίτημα στην ΕΡΤ να μεταδώσει την εκδήλωση

Έχει προσκληθεί ο Μητσοτάκης- Δεύτερες σκέψεις για το αν θα παραβρεθεί- Ερώτημα πόσοι βουλευτές και παράγοντες θα πάνε στο Πολεμικό Μουσείο!
Σε μείζον πολιτικό γεγονός, με σαφή επίδραση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, αναμένεται να εξελιχθεί
η εκδήλωση με τις ομιλίες του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά την προσεχή Δευτέρα, στο Πολεμικό Μουσείο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (εκδόσεις Λιβάνη).
Χαρακτηριστικό της σπουδαιότητας της εκδήλωσης είναι ότι τα γραφεία των δυο πρώην πρωθυπουργών κάνουν πανκινητοποίηση για την εκδήλωση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης οι διοργανωτές ζήτησαν από την ΕΡΤ την πλήρη κάλυψη της εκδήλωσης και την απευθείας -διαδικτυακή- μετάδοσή της, λόγω της σπουδαιότητας των ομιλιών των δυο πρώην πρωθυπουργών, που σημειωτέο για πρώτη φορά μιλούν μαζί στην ίδια εκδήλωση. Αν η ΕΡΤ αρνηθεί την κάλυψη, τότε αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις- σε κάθε περίπτωση όμως η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας!
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή τηλεφωνούν και προσκαλούν βουλευτές, στελέχη και παράγοντες προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Οι διοργανωτές, που μάλλον μετάνιωσαν γιατί επέλεξαν την αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου αφού αποδεικνύεται μικρή, έχουν προσκαλέσει όλους τους βουλευτές πλην των «Σπαρτιατών». Ενδιαφέρον συνεπώς έχει όχι μόνο πόσοι βουλευτές θα παραβρεθούν, αλλά και αν παρακολουθήσουν τις ομιλίες οι επικεφαλής των πέραν της ΝΔ δεξιών κομμάτων, όπως πχ ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Δημήτρης Νατσιός.
Με το κλίμα αυτό μάλλον λιγοστεύουν οι πιθανότητες να μεταβεί στην εκδήλωση και να παρακολουθήσει τις ομιλίες των δυο πρώην πρωθυπουργών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρότι οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί.
Πολιτικοί παρατηρητές, πάντως, σημειώνουν τις πιθανότητες η εκδήλωση να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά από το Μαξίμου, οι δυο πρώην πρωθυπουργοί να εμφανιστούν ως «υπονομευτές» και να λειτουργήσει έστω και στα ...σημεία υπέρ του Μητσοτάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα