Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γεωργιάδης: Μήνυση και αγωγή κατά Πολάκη για τα «χρήματα σε βαλίτσες και φακέλους»


Εντολή στους δικηγόρους του να καταθέσουν μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανέφερε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του. Η κόντρα των δύο πολιτικών ανδρών κρατάει χρόνια και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αφορμή για το νέο επεισόδιο στάθηκε η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε επ' αυτής: «Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του @atsipras πέταξε σήμερα ο @skasselakis. Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: «ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα» όχι «ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα»…και του λένε γράφει «πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ» ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!»
Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει: «ΕΣΥ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!! Και σε αρχειοθέτησε ένας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ, εισαγγελέας κατ’ όνομα, για «αδιευκρίνιστα ποσά».. Επειδή εσύ βρωμείς ,δεν λερώνουν και οι άλλοι!! Κατάλαβες λαδέμπορα;;;;»
Με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προαναγγέλλει ότι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη: «Εδώσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του @pavpol2222. Θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα