Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΕΡΑΝΗ

Συμβούλιο απόψε για τα τρέχοντα θέματα
Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 8 το βράδυ η διοίκηση της Εράνης, όπου θα συζητηθούν διάφορα τρέχοντα θέματα.
Οι παράγοντες θα μιλήσουν για τις έως τώρα ενέργειες που έχουν κάνει στα θέματα που έχουν αναλάβει να διευθετήσουν. Αυτά αφορούν τις κινήσεις τους για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, την ενημέρωση για τις κάρτες διαρκείας, αλλά και για την εγγραφή μελών, έτσι ώστε να μπουν έσοδα στο ταμείο της ομάδας και να μπορέσει να διευθετήσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της.
Στο συμβούλιο αναμένεται να δώσει το “παρών“ και ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος, όπου θα μιλήσει με τους διοικούντες για τα πλάνα του σχετικά με τους παίκτες που επιθυμεί να δουλέψει στη διάρκεια της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.
Σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού στο οποίο θα στηριχθεί η Εράνη τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύντομα θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ποιοι θα αποχωρήσουν. Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, μετά τον Ηλία Τσιριγώτη, που έλυσε τη συνεργασία του με τη φιλιατρινή ομάδα, πριν από δύο μήνες περίπου, αναμένεται
να φύγουν και οι Χρήστος Χαριάτης και Διονύσης Ψάρρης. Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της παραμονής ή όχι του Πολύνικου Παναγιωτίδη. Οσο για την ενίσχυση της ομάδας, η διοίκηση έχει κα-
ταλήξει σε 6-7 ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Επίσης θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της Εράνης κάποιοι παίκτες, που θα προωθηθούν από τη θυγατρική Νίκη Πλάτης. Π.Π.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα