Αντιμέτωπος με την έντονη δυσφορία των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ήρθε για ακόμα μια φορά ο υπουργός Απασχόλησης στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου για το Ασφαλιστικό.
Ο Παναγιώτης Κουρουπλής είπε μεταξύ άλλων οτι η σπατάλη καγχάζει κι εμείς καλούμαστε να κατεδαφίσουμε το κοινωνικό κράτος. Ο ίδιος βουλευτής δήλωσε οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ψηφίσει το Ασφαλιστικό.
Να πάρει πίσω την διάταξη για το κόψιμο της 13ης και 14ης σύνταξης, ζήτησε από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Γιάννης Κουτσούκος. "Δεν έχει καμία σχέση με το μνημόνιο. Στο όνομα του μνημονίου δε δικαιούμαστε να αλλοιώνουμε το χαρακτήρα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος", είπε χαρακτηριστικά.
Ο Εκτωρ Νασιώκας ζήτησε περισσότερη ειλικρίνεια για τα οικονομικά και πρόσθεσε: "Το ασφαλιστικό είναι μία από τις βασικές μάχες. Αν αυτή τη μάχη τη χάσει το ΠΑΣΟΚ, τη χάνουμε όλοι. Πρέπει πρώτα να πούμε αλήθεια για τα οικονομικά που δεν έχουμε πει μέχρι τώρα. Να το πιστέψουμε και να το στηρίξουμε γιατί έτσι θα το περάσουμε και στην κοινωνία. Να μην λέμε ότι το περάσαμε επειδή μας το επέβαλε το μνημόνιο".
πηγή: Το Ποντίκι
Σε αυτές τις περιοχές της Μεσσηνίας θα βρεθεί από Τρίτη 2 Ιουνίου η Κινητή
Αστυνομική Μονάδα
-
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 2 Ιουνίου έως 7 Ιουνίου
2026) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής
Περιφερειακής Αστυν...
Πριν από 7 ώρες

μου φαίνεται ότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν δεν γίνει ονομαστική ψηφοφορία. κοντινή γιορτή αλληλούια!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή