Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού και των εργασιακών αλλαγών

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το Ασφαλιστικό.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη γενική απεργία για την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 προκειμένου οι εργαζόμενοι με τις κινητοποιήσεις τους «να αποκρούσουν τις αντεργατικές, αντιασφαλιστικές Νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης και την αδιάλλακτη και αρνητική στάση των εργοδοτών για την ΕΓΣΣΕ».

Στην απεργία θα συμμετέχει και το ΠΑΜΕ το οποίο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι πρέπει «όλοι να βρεθούν με το ΠΑΜΕ για να πάρουν το μήνυμα ότι θα πληρώσουν σκληρά ακόμα και αν προσωρινά καταφέρουν να περάσουν τα αντιλαϊκά τους μέτρα».

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως ενώ η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα είναι την ίδια ώρα στην Πλατεία Συντάγματος.

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 29, 2010

    όλοι στην συγκέντρωση κανεις δεν πρέπει να δουλέψει σήμερα. Πρέπει να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν, να ταρακουνείσουμε την κυβέρνηση. όχι ότι θα καταφέρουμε κάτι αλλά τελος πάντων να καταλάβουν ότι αυτά τα μέτρα που πάνε να μας επιβάλλουν είναι δυσβάσταχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας δώσουμε όλοι την μάχη μας απέναντι στους καναπεδάτους κυρίους.μου κάθονται στα μεγάλα γραφεία τους και στις δερμάτινες πολυθρόνες τους και παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις τους για μας χωρίς εμάς. ρουφάν το αίμα μας αυτό το λίγο που μας είχε απομείνει χωρίς να νοιάζονται αν θα μπορούμε πλέον να ζήσουμε. όλοι σήμερα στους δρόμους. τα σκαμπίλι πο θα δώσουμε σήμερα θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλο που να ακουστεί σε όλα τα πέρατα της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα