Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μάχη κομμάτων για την κούρσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάχη κομμάτων για την κούρσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική ευθεία για την επιλογή υποψηφίων για τις εκλογές του Νοεμβρίου βρίσκονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με στόχο στις αρχές Ιουλίου να έχουν οριστικοποιηθεί τα ονόματα για τις 13 περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους.
Σύμφωνα με το aftodioikis.gr για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ έχουν καταλήξει ακόμη σε μία περιφέρεια που εκ των πραγμάτων είναι «πράσινη». Από το κυβερνών κόμμα προβάδισμα έχουν οι νομάρχες Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος και Αχαίας Δημήτρης
Κατσικόπουλος, ενώ αν η διαμάχη μεταξύ τους οδηγήσει εντέλει σε πρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής προκρίνονται οι λύσεις του υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Αχαίας Απόστολου Κατσιφάρα και του βουλευτή Αχαίας Κώστα Σπηλιόπουλου. Από τη ΝΔ ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σπυρίδων και ο βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος (αν και το όνομά του «παίζει» και για το δήμο Πατρέων) έχουν τις περισσότερες πιθανότητες.
Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρει ότι : Πρόκειται για τη δεύτερη «γαλάζια» περιφέρεια μετά από αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας και, όπως όλα δείχνουν, από την πλευρά της ΝΔ, στο στάδιο της εξέτασης βρίσκεται η υποψηφιότητα του γραμματέα συνδικαλιστικού και πρώην βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανώλη. (Εμείς βέβαια έχουμε άλλες πληροφορίες). Στην άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ «ψάχνεται» και γι’ αυτό το λόγο, παρ’ όλες τις επιθέσεις που δέχεται από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη αντέχει σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αν, τελικά, το ΠΑΣΟΚ δεν καταλήξει σε αυτή, προβάδισμα έχουν ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
πηγή: kyparissia93,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα