Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Κατηγορηματικός ο Βουδούρης για Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Φιλιατρών .....

Κατηγορηματικός ο Βουδούρης για Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Φιλιατρών
«Δεν θέλουμε να κλείσει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και δεν θα κλείσει», σημείωσε ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης κατά την χθεσινή του επίσκεψη σε αυτό, σημειώνοντας παράλληλα τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να υπάρξουν ώστε να αποκτήσει δυναμική και να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Επίσης ο κ. Βουδούρης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών εντοπίζοντας τα σημαντικά κτηριολογικά προβλήματα αλλά και την αναδιάρθρωση που χρειάζεται, όπως και το ΚΑΦΚΑ, τονίζοντας ότι θα πρέπει με την λειτουργία του να εκπληρώνει τον πραγματικό του στόχο.
Αναφερόμενος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ο κ. Βουδούρης τόνισε: «Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα και φημολογίες ότι το νοσοκομείο θα κλείσει, θέλω να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό το νοσοκομείο δεν θέλουμε να κλείσει και δεν θα κλείσει. Γιατί αυτό το νοσοκομείο εξυπηρετεί ένα στόχο και ο δικός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε τη λειτουργία του και όχι να κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα και ότι εμείς θέλουμε αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί.
Οι προϋποθέσεις για να πάμε μπρος είναι να γίνουν κάποιες σημαντικές προσπάθειες για την βελτίωση την κτηριολογική και εδώ θα πρέπει να αξιοποιήσουμε -επιτέλους- την τεράστια δυνατότητα που μας δίνει η περιουσία που έχει από την κληρονομιά Αλεξόπουλου.
Πρέπει να γίνει καταγραφή και να αξιοποιηθεί, θα έχει έτσι σημαντικότατες δυνατότητες να αναπτυχθεί. Η άλλη προϋπόθεση είναι ότι θα πρέ- πει να συλλειτουργήσει με το Νοσο-
κομείο της Καλαμάτας...."
πηγή:kyparissia936

5 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 27, 2010

    <<....Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα και φημολογίες ότι το νοσοκομείο θα κλείσει, θέλω να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό το νοσοκομείο δεν θέλουμε να κλείσει και δεν θα κλείσει....>> λέει ο βουλευτής που αυτοαναγορεύτηκε σε προστάτη της Κυπαρισσίας....δεν θέλουμε να κλείσει και δεν θα κλείσει..... καλά Κε βουλευτά, είμαστε σίγουροι! Ότι θέλετε το κάνετε! Οι φιλιατρινοί, όλοι οι φιλιατρινοί το ξέρουν καλά αυτό! το έμαθαν στο πετσί τους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧριστίναΙουνίου 27, 2010

    Καλά- καλά!!! δεν αμφιβάλουμε καθόλου!!!! Αφού το λέει ο νονός του ..<> εμείς τι να πούμε; Αφού, τον πάσα ένα που εμφανίζεται, τον κάνουμε με την μία βουλευτή! Καλά τα λέει, φίλε ανώνυμε.... δεν θέλει να κλείσει και δεν θα κλείσει!!! αφού το λέει ο φίλος του Νίκου Παπανδρέου, έτσι θα είναι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΙουνίου 27, 2010

    Είναι αλήθεια, ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής, ο νονός του ... νότιου δήμου τριφυλίας, είχε πάρει παραμάσχαλα ένα βίντεο και γύριζε απο χωρίον εις χωρίον; Απο τα Φιλιατρά δεν πέρασε, γιατί; Είναι αλήθεια ότι τον συνόδευε και μέλος της οικογένειας Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, μας παραμύθιασαν με το βιογραφικό και την φιλική σχέση που εμφανιζόταν να έχει με την οικογένεια και τον βγάλαμε βουλευτή! Τέτοια χάλια έχουμε! Είναι αλήθεια αυτό που λέγεται, ότι απαίτησε να μην γραφεί καν δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους, αλλά ζήτησε να γραφτεί δήμος νότιας τριφυλίας; και γιατί του επιτρέπουν και περνάει απο τα φιλιατρά ο δήμαρχος και οι άλλοι(πήγε στο ΚΑΦΚΑ, λέει το ρεπορτάζ); Γιατί δεν τον ανακυρήσουν ανεπιθύμιτο; Γιατί δεν τον υποχρεώνουν, να μας εξηγήσει τώρα, γιατί το έπαιζε τσαμπουκάς τότε και απαιτούσε δήμο νότιας τριφυλίας; αλλά θα έρθουν πάλι εκλογές και δεν θα τον σώσει η λίστα, που ελπίζει ότι λόγω οικογένειας θα παρει;¨΄Εχει να φάει μαύρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΙουνίου 27, 2010

    Μπορεί να διαφωνείς με τον Κουσελά, σε πολλά ζητήματα. Μπορείς να τον κατηγορήσεις για ακόμα περισσότερα! ¨ομως δεν μπορείς να πείς ότι δεν είναι πανταχού παρών. δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι δραστήτιος. δεν μπορείς να πείς ότι δεν είναι γεννημένος πολιτικός , ότι δεν ακούει, ότι δεν συμφωνεί αμα καταλάβει οτι δεν το παίρνει άλλο. δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι κυρίως αυτό, ακούραστος αγωνιστής. δεν μπορείς να πεις ότι έχει την παραμικρή σχάση με αυτόν..... δεν μπορείς να πείς , σε σύγκριση με αυτόν , ότι δεν είναι Κύριος με όλη την σημασία της λέξης..... Στο κάτω - κάτω, αυτός δεν έβαλε όρους... ΚΥπαρίσσιος είναι, βοήθησε την πατρίδα μου! αλλά με ευπρέπεια, με λογική! όχι τέτοιο πράγμα! αυτό δεν έχει προηγούμενο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα