Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Γεώργιος Α. Παπανδρέου: Ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευε, ο ίδιος άνθρωπος με απογοήτευσε.....


Άκουσα τον διάλογο των πολιτικών Αρχηγών στην βουλή. Οφείλω να ομολογήσω, ότι με εξέπληξε ο πρωθυπουργός της Χώρας, Γεώργιος Α. Παπανδρέου, όταν αναφέρθηκε στον Κο Τσίπρα! Να πω επίσης ότι ο Κος Τσίπρας, δεν μου είναι καθόλου συμπαθής! Όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω, έστω και επιφανειακά, όλα όσα ελέχθηκαν.
Περίμενα μετά από αυτά που είπε, ότι δήθεν περιέχει το μνημόνιο, να ακούσω μια απόλυτη διάψευση από τον Πρωθυπουργό και μάλιστα, την επέμβαση του Εισαγγελέα, για όσα ψευδώς διασπείρει ο Κος Τσίπρας. Αντί αυτού όμως είδα ένα νωχελικό πρωθυπουργό να προσπαθεί με γενικόλογους αφορισμούς, να αντιμετωπίσει ΄όπως – όπως την κατάσταση!
Ακόμα δεν τολμώ, παρά τις περί του αντιθέτου, βάσιμες ενδείξεις πλέον, να το πιστέψω!

Εσείς Κοι του ΠΑΣΟΚ, μεγαλοστελέχια και οι άλλοι, οφείλετε εδώ και τώρα, να μας πείτε καθαρά και ξάστερα: Είναι αλήθεια όλα αυτά που λέει ο Κος Τσίπρας; Τα γνωρίζατε ή όχι; Πως είναι δυνατόν όμως να τα ψηφίσατε και να μην το ξέρατε; Ότι και να συμβαίνει πάντως είστε όλοι υπεύθυνοι(για τους βουλευτές αναφέρομαι) ........είτε το ξέρατε είτε όχι! Και δεν ξέρω ποιο από τα δυο είναι χειρότερο!!!!!

Να ψηφίσατε και να μην γνωρίζατε ή να ψηφίσατε ερήμην του λαού, γνωρίζοντας και αποκρύβοντας την αλήθεια; Γιατί το σπουδαιότερο είναι που το αποκρύψατε, βέβαια.......

Και κάτι για δικηγορικά γραφεία και πέναλτι και άλλα πολλά.....
Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε με βεβαιότητα μπορώ να σας πω:
Μήπως μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη......
Μήπως μπορείτε να δέσετε μια πέτρα στο λαιμό σας, όλοι, και να πάτε να πνιγείτε!!!!!!

2 σχόλια:

  1. δυστυχώς μας ξεγέλασε όλους. στα λόγια του πειστήκαμε και θέσαμε τις ελπίδες μας πάνω του ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. δεν πειράζει όμως, έχουμε μάθει πλέον να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας. αλλά θα πάρει και αυτός την απάντησή σας όταν θα έρθει η ώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενας απελπισμένος φτωχόςΙουνίου 28, 2010

    έχει σκεφτεί άραγε ποτέ του πως θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατέρα του, του αείμνηστου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που τόσα έκανε γι΄αυτόν τον δόλιο το λαό; και τώρα έρχεσαι εσύ κύριε Γιωργάκη και του ρουφάς ότι αίμα είχαν αφήσει οι προηγούμενοι. Άραγε τι θα του πεις όταν κάποτε συναντηθείτε; τι καλό θα πεις ότι έκανες γι΄αυτόν το δόλιο το λαό; ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα