Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Επέστρεψαν Μαϊστόροβιτς και Σκόκο....Και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ντένις Ρόμενταλ...

Επέστρεψε ο Μαϊστόροβιτς (Φωτογραφία: ACTION IMAGES )

Αθήνα
«Σουξέ» με την Ελλάδα έχει ο Ντένις Ρόμενταλ, αφού μετά τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου Δανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος δεν τα βρίσκει με τον Αγιαξ και πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος από την Ολλανδική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ολλανδικής ιστοσελίδας «Voetbal4u.com» η ΑΕΚ έχει βάλει στο μάτι τον Ρόμενταλ, για τον οποίο, όπως γράφει το ρεπορτάζ, ενδιαφέρονται επίσης ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η Τουρκική Τράμπζονσπορ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ίσως οι αποδοχές του στην Ελλάδα να πλησιάσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο!

Επέστρεψαν Μαϊστόροβιτς και Σκόκο

Στα αγωνιστικά, επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και έδωσε το παρών το πρωί της Τετάρτης στους Θρακομακεδόνες.


Το απόγευμα ήταν η σειρά του Νάτσο Σκόκο να δώσει το «παρών» στους Θρακομακεδόνες. Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος αντιμετώπισε ένα προσωπικό πρόβλημα και χρειάστηκε να παρατείνει μερικές ημέρες την άδειά του.

Την Πέμπτη θα υποβληθεί στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με εννέα παίκτες να μη συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθώς πέρασαν από εργομετρικά τεστ. Πρόκειται για τους Μπλάνκο, Λαγό, Μανωλά, Παυλή, Λυμπερόπουλο, Γιάχιτς, Γεωργέα, Καράμπελα και Μάκο.

Την Τρίτη πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις το πρώτο γκρουπ. Αυτοί ήταν οι: Έντερ, Αργυρίου, Μπερνς, Γκέντσογλου, Τσαμουρλίδης, Καλαμιώτης, Ματεντζίδης και Φροξυλιάς.

Εξάλλου, ο Σεμπάστιαν Σάχα υπεβλήθη σε χειρουργικό καθαρισμό φλεγμονής του δεξιού αγκώνα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο. Η αποχή του από τις προπονήσεις υπολογίζεται σε περίπου μια εβδομάδα.

Τέλος, στην ομάδα από την οποία μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, την Παντούρι, ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Ίλιε Ιορντάκε.

Ο 25χρονος Ρουμάνος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μετά το δανεισμό του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου ετοιμάζει βαλίτσες και πάλι για την πατρίδα του.

Μία εβδομάδα εκτός ο Σάχα

Σε χειρουργικό καθαρισμό φλεγμονής του δεξιού αγκώνα, από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, υποβλήθηκε την Τετάρτη ο Σεμπάστιαν Σάχα. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης θα παραμείνει για μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα