Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Εντυπωσιακή η 1η Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους!



Η 1η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων, που διοργάνωσε χθες το βράδυ ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος της πόλης, στέφθηκε με επιτυχία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες, και αυτό γεμίζει με χαμόγελα και αισιοδοξία τον πρόεδρο, τα μέλη του συλλόγου και τους επαγγελματίες των Γαργαλιάνων.
Ήταν μια όμορφη γιορτή! Γιορτή για τον προστάτη των εμπόρων των Γαργαλιάνων, Άγιο Γεράσιμο! Γιορτή καλοκαιρινή, για όλους και μαζί με όλους! Η πόλη είχε φορέσει τα καλά της και υποδεχόταν από το απόγευμα τους επισκέπτες με μια ανοιχτή αγκαλιά φιλοξενίας!
Η έναρξη έγινε με μουσικές από τις Δημοτικές Φιλαρμονικές Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας.
Οι δρόμοι της αγοράς πλημμύρισαν με κόσμο που απολάμβανε τα δρώμενα και τις όμορφες βιτρίνες! Στην πλατεία δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ τα καφέ πλησίον του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου, έστησαν ένα τρελό πάρτι για τη νεολαία!
Οι Γαργαλιανιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου και τίμησαν την εκδήλωση, ενώ αρκετοί κάτοικοι από τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία συμμετείχαν στη Λευκή Νύχτα!
Ντόπιοι κι επισκέπτες έκαναν τα ψώνια τους, απόλαυσαν τον καφέ, το φαγητό και το ποτό τους και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τέσσερα μουσικά σχήματα σε διάφορα σημεία της πόλης κάλυψαν κάθε μουσική προτίμηση κι επιλογή, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγαλύτερους δημιούργησαν μια όμορφη
εορταστική ατμόσφαιρα. Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα των ζογκλέρ με τη μπάντα τους, ενώ το χειροκρότημα όλων απέσπασαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου!
Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Διονύσης Κωνσταντόπουλος, σημείωσε πως, «η βραδιά αυτή ήταν πάρα πάρα πολύ καλή! Δεν την περιμέναμε τόσο. Ο κόσμος μάς υποστήριξε, βρέθηκε κοντά μας! Γεμίσανε οι Γαργαλιάνοι από κόσμο, τα στενά μας, τα μαγαζιά μας, η πλατεία μας! Πήγε πάρα πάρα πολύ καλά! Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους υποσχόμαστε του χρόνου θα έχουμε πιο πολλά πράγματα, πολύ πιο διαφορετικά! Να είναι δίπλα μας! Κι εμείς, αγαπάμε τον τόπο μας και πιστεύουμε θα κάνουμε κάτι το καλύτερο». Ο ίδιος επεσήμανε πως «τα μηνύματα που έχουμε πάρει από τα καταστήματα της πόλης είναι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ θετικά. Δεν το περιμένανε. Δεν περιμένανε ότι οι Γαργαλιάνοι έχουν τόσο πολλά μαγαζιά. Όλος ο κόσμος αυτό μας λέει, “παιδιά, συγχαρητήρια για τα μαγαζιά που έχετε”».

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα