Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ Θύελλα με ισχυρισμούς Μπογδάνου - Συγνώμη ζήτησε ο ΣΚΑΙ

Θύελλα έχει ξεσπάσει μετά από πρωτοφανής ισχυρισμούς του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση το κανάλι εκδίδοντας ανακοίνωση που ζητάει συγνώμη.

Θύελλα με ισχυρισμούς Μπογδάνου - Συγνώμη ζήτησε ο ΣΚΑΙ (vid)Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ συμπληρώνει ότι εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.


Στην ανακοινωση αυτή προχώρησε ο ΣΚΑΙ διότι ο κ. Μπογδάνος σε εκπομπή του ανέφερε ότι «"Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε ουσιαστικά άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση


«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.» αναφέρει σε σχόλιο του το Γρφαείο Τύπου του Πρωθυπουργού για τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου.

«Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης.» ολοκληρώνει στο σχόλιο του το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα