Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ο Τραμπ, ναι ο πλανητάρχης, ανέβασε μοντάζ βίντεο όπου δέρνει το CNN



Χρήστος Δεμέτης
Ναι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ναι είναι ο πλανητάρχης και ναι, αυτό είναι το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter κάνοντας τον πλανήτη να απορεί (Vid)
Εκπλήσσεται κανείς πλέον με τον Ντόναλντ Τραμπ; Δύσκολο. Και οι τελευταίοι που παρακολουθούσαν τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα και απορούσαν μέχρι πρόσφατα, έχουν αρχίσει να μην πέφτουν από τα σύννεφα πια.
Στην τελευταία του, σημερινή ανάρτηση πάντως, ο πλανητάρχης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του. Για την ακρίβεια κοινοποίησε ένα μονταρισμένο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να δέρνει σαν άλλος γίγαντας του κατς έναν αντίπαλο του, στο κεφάλι του οποίου φιγουράρει το λογότυπο του... CNN.
Ο πλανητάρχης στοχοποιεί το ενημερωτικό δίκτυο κλιμακώνοντας τη μεταξύ τους διαμάχη. Ο Τραμπ κάνει λόγο για αναμετάδοση ψευδών ειδήσεων εναντίον του από το CNN, την ώρα που οι άνθρωποι του δικτύου αναφέρουν πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ προτρέπει σε βίαιες πράξεις εναντίον τους.
Η τελευταία διαμάχη των δύο πλευρών φούντωσε όταν το τηλεοπτικό δίκτυο απέσυρε ένα άρθρο του στο οποίο έγραφε πως σύμβουλος του Τραμπ ελέγχεται από το Κογκρέσο. Το ρεπορτάζ αποσύρθηκε τελικά μετά από εσωτερική έρευνα του CNN που οδήγησε στην παραίτηση τρεις δημοσιογράφους.
Ο Τραμπ αισθάνθηκε λοιπόν δικαιωμένος και αποφάσισε να το γιορτάσει με αυτόν τον αμφιλεγόμενο τρόπο.
Τα παραπάνω πλάνα είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας από παλαιότερη guest εμφάνιση του Τραμπ σε αγώνα WWE, όπου στα πλαίσια της προώθησης του show είχε -δήθεν- λάβει μέρος σε πάλη εκτός και εντός του ρινγκ. Συγκεκριμένα, ήταν το 2007 σε έναν αγώνα WWE με τον τίτλο "Η Μάχη των Δισεκατομμυριούχων", όταν "πάλεψε" με τον Vince McMahon, τον πρόεδρο του World Wrestling Entertainment, και αφού τον έριξε κάτω, τον χτύπησε με ψεύτικες μπουνιές, και στο τέλος τον κούρεψε μέσα στο ρινγκ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει περισσότερους από 33 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter. Οι αναρτήσεις του έχουν προκαλέσει την καταδίκη τόσο πολιτικών όσο και δημοσιογράφων ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως στα social media δεν ακολουθεί καμία "γραμμή" και συμπεριφέρεται με τρόπο που τον είχε οδηγήσει και στη νίκη έναντι της Χίλαρι Κλίντον.
"Ο τρόπος που χρησιμοποιώ τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι προεδρικός, είναι σύγχρονα προεδρικός", έγραφε ο ίδιος στο Twitter το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα