Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Νέα σελίδα με διευρυμένο 15μελες Δ.Σ. στον Α.Ο. Κυπαρισσίας

Νέα σελίδα με διευρυμένο 15μελες Δ.Σ. στον Α.Ο. Κυπαρισσίας
ΝΕΑ σελίδα ανοίγει στα αθλητικά δρώμενα της πόλης η ανάδειξη νεου Δ.Σ. απο τον Α.Ο. Κυπαρισσίας με μια πολυσυλεκτική διοίκηση 15 ατόμων που θα προχωρήσει στην πορεία της ιστορικής ομάδας στην Δ Εθνική κατηγορία, καθώς η Γενική Συνέλευση κύλησε με απόψεις, υποψηφιότητες και προτάσεις για την νέα αγωνιστική περιόδο ενώ αποφασιστική ήταν η συμμετοχή επιχειρηματιών της περιοχής για να στηρίξουν οικονομικά το Σωματείο. Αρχικά εγκρίθηκε απο την Γ.Σ. η αλλαγή του Καταστατικού για διευρυμένο 15μελές Δ.Σ., ενώ τέθηκαν θέματα που αφορούν την παρουσία Προπονητή, τα παιδικά τμήματα αλλά και την πορεία προετοιμασίας της ομάδας με έμφαση στα παιδιά του τόπου.

Το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε απο την Γ.Σ. το οποίο συνεδρίασε και εξέλεξε τις αρμοδιότητες που απαρτίζουν το νέο σχήμα είναι το ακόλουθο με φρέσκα πρόσωπα κοντά στον Α.Ο.Κ:
Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Δημήτρης Τσάγκος, Αντιπρόεδροι οι Τσιάκος Ιωάννης, Διαμαντόπουλος Στέλιος, Νικολακόπουλος Αντώνης, Γενικός Γραμματέας ο Στρατικόπουλος Δημήτρης, ως Ειδικός Γραμματέας ο Αλεξόπουλος Γεώργιος, Ταμίας ο Αποστολόπουλος Γιώργος, Γενικός Αρχηγός ο Ελληνας Μάρκος, Εφορος Υλικού ο Πανταζόπουλος Γεώργιος και μέλη ο Βαρβαρήγγος Γιώργος, Γκόγκας Κωνσταντίνος, Γιαννίκος Αθανάσιος, Γιαννόπουλος Γεώργιος, Παπαγεωργίου Λάμπρος. Τις Δημόσιες σχέσεις αναλαμβάνει ο Φωτεινός Γιώργος με την αρωγή ειδικού συμβούλου σε θέματα Τύπου.
Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγόρης Γκότσης εκ μέρους του Δήμου που υπογράμμισε την αρωγή του Δήμου στο Σωματείο και την στήριξή του τόσο οικονομικά καθώς ετησίως υπάρχει αναλογο κονδύλι το οποίο αυξάνεται στις 12.000 ευρώ περίπου, αλλά και την ενεργή παρουσία του Δήμου σε θέματα που άπτονται του εκσυχρονισμού του γηπέδου στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.
Στις πρώτες του δηλώσεις του στο Ράδιο 936 FM ο Πρόεδρος κ. Δημ. Τσάγκος τόνισε ότι "έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία του ΑΟΚ και ευθύνη στο φίλαθλο κόσμο καιτην πόλη μας να αναδείξουμε το αθλητικό ιδεώδες στο τόπο μας αναμένοντας την συμπαράσταση όλων των φορέων και πολιτών στη κοινή πορεία". Ηδη σήμερα συνεδριάζει το νέο Δ.Σ. το οποίο θα καθορίσει τους στόχους, την προετοιμασια αλλά και την οικονομική αυτοτέλεια της ομάδας καθώς για πρώτη φορά θα δοθούν εισητήρια διαρκείας αλλά και δραστηριότητες που θα διοργανωθούν καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα