Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Συμμαχία LG και Red Bull στη Formula 1

Η LG Electronics βάσει επίσημης συμφωνίας γίνεται ο νέος Συνεργάτης Ομάδας και Τεχνολογίας (Team & Technology Partner) της Red Bull Racing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA Formula 1 .

Η νέα συνεργασία, με μακροχρόνια ισχύ σε ότι αφορά τις αγωνιστικές περιόδους, ενισχύει την ήδη εξαιρετικά επιτυχημένη σχέση της LG με το θεσμό. Ως Παγκόσμιος Χορηγός και Τεχνολογικός Συνεργάτης της Formula 1 από τις αρχές του 2009, η LG ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία της, σε ένα άθλημα που διαθέτει φανατικό τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG θα παρέχει στη Red Bull Racing τα πιο πρόσφατα προϊόντα της, τόσο στο χώρο της πίστας όσο και στα κεντρικά της ομάδας. Παράλληλα, η συνεργασία προσφέρει στην LG ευκαιρίες αύξησης της αναγνωρισιμότητας της σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μια από τις πιο αγαπημένες ομάδες του πρωταθλήματος, με πέντε νίκες έως τώρα στη φετινή σεζόν, η Red Bull Racing και οι πιλότοι της, Sebastian Vettel και Mark Webber, σημείωσαν πρωτοφανή επιτυχία το 2009, τερματίζοντας στη 2η θέση τόσο στην κατάταξη Οδηγών -με τον Vettel- όσο και στην κατάταξη Κατασκευαστών. Η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση στη βαθμολογία των Οδηγών με τον Webber και στη 2η θέση στη βαθμολογία των Κατασκευαστών για το Πρωτάθλημα του 2010.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την LG ως Συνεργάτη στην Red Bull Racing», δήλωσε ο Christian Horner, Αρχηγός Ομάδας της Red Bull Racing. «Η LG είναι μια καινοτόμος εταιρεία που προωθεί την τεχνολογία αιχμής και συμβαδίζει με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, όπως καταδεικνύονται μέσα στην Red Bull Racing. Η νέα συνεργασία επισφραγίζει την τάση της Red Bull να επιλέγει υψηλούς συνεργάτες με “συγγενή” προσανατολισμό και σηματοδοτεί την πρόοδο που έχει επιτύχει η ομάδα στο σύντομο χρονικό διάστημα, για την προσέλκυση ισχυρών brand, όπως αυτό της LG».

Ο Dermot Boden, Chief Marketing Officer της LG Electronics σχολίασε: «Είναι συναρπαστικό να βλέπεις δύο ηγετικά και καινοτόμα brands παγκοσμίως –την LG Electronics και τη Red Bull Racing- να ενώνουν τις δυνάμεις τους ως Συνεργάτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1. Το σλόγκαν “Η ζωή είναι ωραία – Life’s Good”, είναι μια έννοια στην οποία η LG και η Red Bull Racing δίνουν ζωή κάθε μέρα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες γεμάτες συναίσθημα στα εκατομμύρια ανθρώπων που παρακολουθούν το Πρωτάθλημα Formula 1 σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ο Αρτέμης Σελμπέσης, Chief Operating Officer και Αντιπρόεδρος της LG Electronics Ελλάς δήλωσε: «Μέσω της συνεργασίας με την Red Bull Racing, η LG επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει στους καταναλωτές παγκοσμίως μοναδικές εμπειρίες. Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία είναι βασικό συστατικό του brand της LG και αντικατοπτρίζεται πλήρως μέσω της Ομαδικής Συνεργασίας. Επιπλέον, με τη νέα συνεργασία η LG έχει δυνατότητες περαιτέρω επιχειρηματικής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις δραστηριότητες φιλοξενίας μέσα και έξω από την πίστα, την εμπλοκή της με τα Μέσα αλλά και τις ενέργειες προώθησης και πώλησης των εμπορευμάτων της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα