Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη για το παρόν και το μέλλον του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθές με τη συμμετοχή Βουλευτών, Δημάρχων, ηγεσίας του ΤΕΙ και εκπροσώπων φορέων, στο Δημαρχείο Καλαμάτας, με αντικείμενο το παρόν και το μέλλον του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, ενόψει της εφαρμογής του σχεδίου ΑΘΗΝΑ, με το οποίο καταργούνται τμήματα ή σχολές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, για την οποία υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση, συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος, οι Βουλευτές Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης και κ. Θανάσης Πετράκος, ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος, ο Πρύτανης του ΤΕΙ κ. Δημήτριος Βελισσαρίου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ κ. Ιωάννης Παπουτσής, o Καθηγητής του ΤΕΙ κ. Γιάννης Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Μανιάτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς,
ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Στέφανος, η εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Όλγα Θεοδώρου, ο Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Θεόδωρος Μπαζίγος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό κ. Κώστας Σαραβελάκης, οι επικεφαλής των μειοψηφικών παρατάξεων του Δ.Σ. του Δήμου Καλαμάτας κ. Θεόδωρος Μπρεδήμας, κ. Σταμάτης Μπεχράκης και κ. Νίκος Φωτέας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Πατσαρίνος, κλπ.
Ύστερα από αναλυτική ενημέρωση του Πρύτανη του ΤΕΙ κ. Βελισσαρίου και τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η έκδοση ανακοίνωσης για τη στήριξη του ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα