Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Ο νόμος ισχύει και για τους δικαστές»

«Ας ρωτήσουμε το κόσμο αν συμφωνεί» απάντησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης σε όσους ισχυρίζονται ότι το αίτημα να δημοσιεύονται τα «πόθεν έσχες» των δικαστικών συνιστά απειλή για τη Δικαιοσύνη.
«Χθες διάβασα σε κάποια εφημερίδα αθηναϊκή κάτι απίστευτο«, έγραψε στο Facebook. «Απειλώ έλεγε και ασκώ χυδαία πίεση προς τους δικαστές με την επιμονή μου να δημοσιοποιείται το πόθεν έσχες των δικαστικών λειτουργών,δηλαδή η δημόσια και διαφανής εικόνα των περιουσιακών στοιχείων τους».
Ο Μιχ. Καρχιμάκης αναρωτήθηκε «από ποτέ η εφαρμογή του νομού και για τους δικαστές συνιστά απειλή» και υπογράμμισε: «Οποίος δεν φοβάται, οποίος δεν έχει κάτι να κρύψει φωνάζει δυνατά ΝΑΙ να εφαρμοστεί ο νόμος για την δημοσιοποίηση των πόθεν εσχες των δικαστών .
Οποίος φοβάται ότι απειλείται από την διαφάνεια και την εφαρμογή του νομού που υποχρεώνει τους δικαστές σε δημοσιοποίηση των περιουσιακών τους στοιχείων τότε αδικαιολογήτως αντιδρά».
Τι πρότεινε; «Ας μετρήσουμε λοιπόν την άποψη της κοινής γνώμης αν συμφωνεί να εφαρμοστεί ο νόμος για την δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των δικαστών», σημείωσε και πρόσθεσε, «θα τρίβετε τα ματιά σας όσοι ολίγοι αντιδράτε παραδόξως σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα