Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Κλειστός ο δρόμος Μαραθούπολης - Φιλιατρών

Κλειστός ο δρόμος Μαραθούπολης - Φιλιατρών λόγω υπερχείλισης του Λαγκούβαρδου(φωτογραφίες)

Για πολλοστή φορά, χθες, από την έντονη βροχόπτωση υπερχείλισε ο Λαγκούβαρδος και έγινε διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Φιλιατρών - Μαραθόπολης, στο σημείο που είναι το γεφυράκι και εκτροπή της κυκλοφορίας στον «Αγιαννάκη» σε αγροτικό δρόμο. Η διακοπή και εκτροπή της κυκλοφορίας συνεχίζεται και σήμερα καθώς δεν έχει πέσει αρκετά η στάθμη των νερών του ποταμού, τα οποία καλύπτουν το οδόστρωμα στο γεφυράκι και σε ορισμένα σημεία ξεπερνούν και τους 10 – 15 πόντους ύψος. Όπως, μάλιστα, μας είπαν, χθες ήταν ακόμη χειρότερη η κατάσταση με τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οδηγοί με τα οχήματά τους.
Οι κάτοικοι Φιλιατρών και Γαργαλιάνων εκφράζουν την οργή τους με τα επαναλαμβανόμενα, κάθε φορά που βρέχει, προβλήματα που προκαλούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων στο Λαγκούβαρδο και στρέφονται κατά της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις εξαγγελίες και υποσχέσεις για έργα στο συγκεκριμένο γεφύρι – το φονικό “S”, όπως έχει χαρακτηριστεί – ενώ θυμίζουν τις υποσχέσεις ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε «θα» είχαν γίνει εργασίες βελτίωσης της γέφυρας για ασφαλή κυκλοφορία…


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ηλίας Γιαννόπουλος 
  
Η κυκλοφορία των οχημάτων από το 4ο έως το 4,2 χλμ της Επαρχιακής Οδού Μαραθούπολης - Φιλιατρών , έχει διακοπεί λόγω υπερχείλισης ποταμού. Πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας από δρόμο προς την Ε.Ο. Πύργου - Μεθώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα