Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΒΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:   https://parltv.live.grnet.gr/webtv/

Ελλάδα Παρακολουθήστε ζωντανά στις 19.00 απο τη Βουλή την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης απο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Το πρόγραμμα δράσης της νέας κυβέρνησης θα περιγράφουν οι προγραμματικές δηλώσεις που θα αναγνώσει στις 19.00 το απόγευμα απο τη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τη τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα προσδιορίζουν το πρόγραμμα-γέφυρα που θα παρουσιάσει ο υπουργός οικονομικών στο Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου αλλά και το πρόγραμμα για την ανάταξη της κοινωνίας και της κοινωνίας για τα επόμενα χρόνια.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τονίζουν ότι η κυβέρνηση είναι «δεσμευμένη από τη λαϊκή εντολή να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης και επανεκκίνησης της οικονομίας , καθώς και ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, πάταξη της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, της διαπλοκής και τη δημιουργία αποτελεσματικότερης δημόσιας διοίκησης».

Μορατόριουμ μέχρι την νέα συμφωνία μέσα από διαπραγμάτευση, κατά τη διάρκεια της οποίας καμία πλευρά δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες θα προτείνει η κυβέρνηση στην έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα