Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Το σχόλιο φωτιά στο Facebook για τον Σταύρο Θεοδωράκη που σαρώνει: "3 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ, σιγανό μου ποταμάκι!"

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά αποκαθήλωσε από το Facebook τον Σταύρο Θεοδωράκη - Μετά τον Καμμένο τον περιέλαβε και η Γκολεμά τον πρόεδρο του Ποτασμιού με δύο πολύ καυστικά σχόλια...
Το σχόλιο φωτιά στο Facebook για τον Σταύρο Θεοδωράκη που σαρώνει: "3 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ, σιγανό μου ποταμάκι!"
Προσθήκη λεζάντας

Τα... εξ΄αμάξης «άκουσε» ο Σταύρος Θεοδωράκης στα social media μετά τις αποκαλύψεις που έκανε εναντίον του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος.
Χιλιάδες χρήστες του FB και του twitter έγραψαν «να αγιάσει το στόμα του Καμμένου» ακόμα και πολίτες που δεν είναι ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ. διότι πολύ απλά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε αυτό που πιστεύει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας για όλους αυτούς τους δήθεν σωτήρες που γεννήθηκαν από τα σπάργανα της «Ελίτ Εξουσίας» και την οποία υπηρέτησαν ευλαβικά επ'ι σειρά δεκαετιών.
Μετά τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, τον πρόεδρο του Ποταμιού περιέλαβε και η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά η οποία με ένα ιδιαιτέρως καυστικό σχόλιο σημειώνοντας ότι μόνο από την ΕΡΤ πρέπει να έβγαλε σε 4 χρόνια κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για τις περίφημες πολιτικές εκπομπές του στην κρατική τηλεόραση της οποίας το «μαύρο» που επέβαλε η ΝΔ, επικρότησε ο κ. Θεοδωράκης.

depy gkolema
Έγραψε λοιπόν η κυρία Γκολεμά:
«Βρε τον Σταυρο, βρε το Σταυρο που ταβγαλε με τον ιδρώτα του.....Δουλεψε μας ειπε στα μεγαλα μαγαζια! Βρε μπαγασάκο για την ΕΡΤ πες μας! για εκεινα τα συμβολαια επι Σημίτη με τις καθημερινες εκπομπές που εφταναν τις 30.000 ευρω την βραδια, βγαλε τις συμβασεις αν μπορεις, γιατι θα τις βγαλουμε εμεις.....4 χρονια στην ΕΡΤ θελεις να σου πω πόσα???θέλεις????Κοντά ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σιγανο μου ποταμάκι...».
deppy 2
Και η κυρία Γκολεμά δεν σταμάτησε εκεί. Σε άλλη της ανάρτηση έγραψε:
«Μιλησε ο Σταυρος στη Βουλη! Εκλαψα για αυτο,την κατανοηση σας παρακαλω....»
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα