Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Επιτέλους! Ο Κατρούγκαλος βγάζει στο σφυρί την θωρακισμένη μνημονιακή BMW του Βενιζέλου αξίας 750 χιλιάδων ευρώ

Φορτσάτος μπαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο νέος αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος. Μια από τις πρώτες ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί, μετά φυσικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα είναι η πώληση μεγάλου μέρους του στόλου των κρατικών και υπουργικών αυτοκινήτων.
Επιτέλους! Ο Κατρούγκαλος βγάζει στο σφυρί την θωρακισμένη μνημονιακή BMW του Βενιζέλου αξίας 750 χιλιάδων ευρώ
Όπως αναφέρεται στον ΒΗΜΑτοδότη το πρώτο αυτοκίνητο που αναμένεται να τεθεί προς πώληση είναι η αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη και με δορυφορική πλοήγηση BMW (η λεγόμενη και «μνημονιακή Μπε Εμ Βε»), αξίας 750.000 ευρώ, που ως σήμερα την κυκλοφορούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο ίδιος διαθέτει ένα συλλεκτικό κάμπριο MG, για το οποίο, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει λόγω παλαιότητας, δηλώνει υπερήφανος. Λέει μάλιστα ότι οι υπουργοί δεν χρειάζονται κρατικά αυτοκίνητα, ήδη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης μετακινείται με... ταξί, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης με ένα παλιό ΙΧ, όπως και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Δημήτρης Στρατούλης, ενώ ο Πρωθυπουργός με ένα μαύρο Audi με πινακίδες Θεσσαλονίκης.
koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα