Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Προσλαμβάνονται 2 χειρουργοί επικουρικοί για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

«Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Τα τελευταία νέα!!!» είναι ο τίτλος χθεσινής δημοσίευσης στο facebook του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργου Μπέζου, όπου αναφέρεται σε προσλήψεις επικουρικών ιατρών και άλλα θέματα σχετικά.
Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: τα τελευταία νέα!
1ον. Υπεγράφη σήμερα η αναμόρφωση του π/υ, συνεπώς τις επόμενες μέρες προσλαμβάνονται 2 ακόμη χειρουργοί επικουρικοί ιατροί και μαζί με τους υπάρχοντες γίνονται 4 (σημείωση: ποτέ δεν είχε τόσους). Σε αυτό να σημειωθεί ότι έχει προκηρυχτεί και 1 θέση μόνιμου επιμελητή β.
2ον. Απεστάλη η απόφαση του Δ.Σ. στον υπουργό, υφυπουργό και 6η ΥΠΕ, για άμεση επιστροφή όλων των μετακινημένων ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας (εφόσον έχουν οργανική θέση σε αυτό)
3ον. Στο επόμενο Δ.Σ. εγκρίνεται αίτημα για τροποποίηση του οργανισμού του ΓΝ Μεσσηνίας με αύξηση θέσεων στην ιατρική υπηρεσία.
4ον. Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (1 Λαπαροσκοπικός πύργος HD και 2 αναισθησιολογικά συγκροτήματα) π/υ 146.000 ευρώ από το αποθεματικό του υπουργείου Υγείας
5ον. Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για την υλοποίηση των παρακάτω έργων και τις

επόμενες ημέρες δημοσιεύεται ο διαγωνισμός π/υ 145.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα: α) Κατασκευή υγρομόνωσης στην ταράτσα του κτηρίου, β) Προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας ηλιοθερμικού πεδίου για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και εξοικονόμησης κατά 30% της δαπάνης πετρελαίου, γ) Επιδιόρθωση εξωτερικών επιχρισμάτων στην πρόσοψη του κτηρίου σε μεγάλη έκταση και εξωτερικό βάψιμο, δ) Προμήθεια ενός (1) πλυντηρίου ρούχων 40 κιλών, ενός (1) στεγνωτηρίου 35 κιλών και μίας (1) πρέσας σιδερώματος. Ούτε μέρα χαμένη!!!!».
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα