Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεδρίαση για Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ζητεί ο Κουκούμης

Τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ζητεί ο συνδυασμός "Λαϊκή Συσπείρωση". Ο συνδυασμός απαιτεί τον καθορισμό αγωνιστικών δράσεων ώστε να ανατραπεί το κλείσιμο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και η μετατροπή του σε κέντρο υγείας.
Πιο αναλυτικά, με ανακοίνωσή της η "Λαϊκή Συσπείρωση Τριφυλίας" κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε φορείς και λαό για τη μετατροπή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας σε ένα απλό κέντρο υγείας, εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Η κατάσταση αυτή, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, "πρέπει να ανατραπεί τώρα με την κινητοποίηση όλων όσοι πιστεύουν ότι η υγεία του λαού πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα γιατί αφορά τη ζωή μας".
Σε άλλο σημείο, επιρρίπτει διαχρονικές ευθύνες που "έχουν ως βάση τους τη συνεχή

μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για την δημόσια υγεία, από όλες τις κυβερνήσεις, την ίδια ώρα που δίνουν πακτωλό χρημάτων και φοροαπαλλαγών σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες του κλάδου υγείας".
Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καλεί τη νέα δημοτική αρχή "να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να αποφασίσουμε τις αγωνιστικές δράσεις που πρέπει να αναπτυχθούν σε συντονισμό με όλους τους μαζικούς φορείς της Τριφυλίας και βέβαια με το Σωματείο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας". eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα