Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στο Ιλιον που κατέρρευσε μετά τον εμβολιασμό της


Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στην 63χρονη γυναίκα απο το Ίλιον που χθες το μεσημέρι, έπεσε νεκρή μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της ο θάνατος της 63χρονης οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα από παλαιό έμφραγμα. Αντίστοιχα έχουν σταλεί δείγματα και για ιστολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει και οτιδήποτε άλλο.
"Πρόκειται για μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδήματος υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογρηάς, προσθέτοντας ότι αυτό που βρέθηκε ήταν ένα παλαιό έμφραγμα και ένα πνευμονικό οίδημα και τα υπόλοιπα θα φανούν ιστολογικά.
Ο θάνατος της γυναίκας αφού είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί και αφού κάθισε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία κάθησε σε παγκάκι και κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, η γυναίκα έχασε τη ζωή της.
Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Υπάρχουν ενδείξεις για σχέση του εμβολίου με τον θάνατο της γυναίκας υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της Αντώνης Σαχαρούδης, μιλώντας στο Mega προσθέτοντας πως η 63χρονη είχε ενημερώσει για το ιστορικό της το εμβολιαστικό κέντρο. Είμαστε εν αναμονή και των ιστολογικών για την πλήρη εικόνα, σημείωσε μεταξύ άλλων η 63χρονη στο Ίλιον.  thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα