Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ελεύθερες οι βόλτες σε βουνά και θάλασσα μετά το «ελεύθερο» στις μετακινήσεις


Το πως θα μετακινούνται οι πολίτες, πιθανότατα από αυτό το Σαββατοκύριακο σε άλλους δήμους περιέγραψε στον ΣΚΑΙ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας
Όπως ανέφερε, οι διαδημοτικές μετακινήσεις «υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιτραπούν σύντομα διαδημοτικές μετακινήσεις οι οποίες θα γίνονται με τον κωδικό 6 στο 13033, όπως γίνονταν δηλαδή και πριν απαγορευτούν».
Τόνισε παράλληλα ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν με τον νέο πενταψήφιο αριθμό το 13032 ενώ στην ερώτηση αν θα τεθεί χρονικό περιορισμό τόνισε πως το αρμόδιο υπουργείο γι' αυτή την απάντηση είναι το υπουργείο Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, το SMS στο 13032 θα έχει ισχύ για 3 ώρες ενώ οι καταναλωτές δεν θα μπορούν να ξαναστείλουν SMS στο 13032 καθώς αυτό θα καθίσταται άκυρο.
Σε χτεσινές του δηλώσεις ο κ. Γεωργαντάς προανήγγειλε το τέλος του 13033 το προσεχές διάστημα.
Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινήσει στις 11 μ.μ. με 6 μ.μ., δηλαδή εκεί περίπου πού ήταν πριν αυστηροποιηθεί το ωράριο. Διαφορετικά θα μπορούσε για τις δύο επόμενες εβδομάδες να αλλάξει η ώρα απαγόρευσης με ισχύ από τις 10 το βράδυ ως τα ξημερώματα.
Συνεπώς, πιθανότητα από αυτό το Σαββατοκύριακο ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό που προβλέπεται χωρίς περιορισμούς στις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα