Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έρχονται νέες αλλαγές στο ωράριο


Μέσα σε αυτό το κλίμα και με την εστίαση να έχει ενημερωθεί ότι ανοίγει στα μέσα του μήνα έρχονται αλλαγές και στην απαγόρευση κυκλοφορίας.
Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη για το άνοιγμα και όπως δείχνει θα επιμείνει στην εισήγησή της για άνοιγμα των καταστημάτων στις 5 Απριλίου και στην άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων από την ίδια ημερομηνία. Μάλιστα δεν αποκλείονται και σημαντικές αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες, ενώ όπως αποκαλύπτει σήμερα στο iEidiseis.gr ο Βασίλης Σκουρής η απόφαση είναι μέχρι 20 Απριλίου να ανοίξουν όλα.
Για τα σχολεία, επίσης εισηγείται να ανοίξουν, την ίδια ημερομηνία οι τάξεις της Γ΄Λυκείου και τα υπόλοιπα στην ίδια και τις άλλες βαθμίδες σε επόμενες εβδομάδες.
Μέσα σε αυτό το κλίμα και με την εστίαση να έχει ενημερωθεί ότι ανοίγει στα μέσα του μήνα έρχονται αλλαγές και στην απαγόρευση κυκλοφορίας.
Η κυβέρνηση θέλει μετά και την αλλαγή της ώρας και την αλλαγή του καιρούν να επανέλθει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο ωράριο 11.00 το βράδυ με 06.00 το πρωί, δηλαδή περίπου εκεί που ήταν πριν αυστηροποιηθεί. Βέβαια δεν αποκλείεται για τις δύο επόμενες εβδομάδες να αλλάξει η ώρα απαγόρευσης με ισχύ από τις 10 το βράδυ ως τα ξημερώματα και στη συνέχεια να πάει στις 11 το βράδυ μαζί με την εστίαση.
Άλλωστε οι πολίτες είναι πλέον σε άλλο μήκος κλίματος από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους.
Ορισμένοι γράφουν για εικόνες ακραίου συνωστισμού (για πανδημία είναι προφανώς), ωστόσο είναι απλά εικόνες που ήταν στη ζωή μας πριν ένα χρόνο και στην καθημερινότητά μας.
Χθες στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Φάληρο πολίτες με take away ποτά βγήκαν εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και με αφορμή την πανσέληνο.
Τι και αν η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει τεθεί σε ισχύ από τις 21:00 το βράδυ;
Αντίστοιχη εικόνα και το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.
Πλήθος κόσμου έπινε ποτά take away χωρίς μάσκες και μέτρα το Σάββατο το βράδυ σε εικόνες που θυμίζουν εποχή πριν τη πανδημία. Ανάλογες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα