Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Γήπεδο Γαργαλιάνων: Τοποθετήθηκαν τα καθίσματα, περιμένουν και τα αποδυτήριαΗ αναβάθμιση του γηπέδου Γαργαλιάνων βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης με την δημοτική αρχή Τριφυλίας να ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματα των συλλόγων.
Έτσι, ολοκληρώθηκε τοποθέτηση καθισμάτων αλλά και η τοποθέτηση προστατευτικών περιμετρικά της πρίφραξης, με τους ανθρώπους του Τέλου Άγρα να ευχαριστούν τον Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη και να περιμένουν και την υλοποίηση του έγου των αποδυτηρίων. ώστε να ολοκληρωθούν οι σημαντικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του γηπέδου.


Ο Τέλος Άγρας σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση:
“Με την τοποθέτηση τον καθισμάτων και την αντικατάσταση των προστατευτικων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου υλοποιήθηκε και η δεύτερη δέσμευση που είχαμε λάβει από τον δήμαρχο Τριφυλίας κο Λεβεντακη, την οποία δέσμευση μας έδωσε σε παλιότερη συνάντηση μας, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα καθώς με αυτές του τις ενέργειες δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα σωματεία που τόσο έχουν ανάγκη αυτή την δύσκολη περίοδο.
Παρόλα αυτά περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσει το λόγο του και θα εκπληρώσει το μείζων έργο της κατασκευής των αποδυτηρίων που τόσα χρόνια ταλαιπωρεί το σωματείο μας αλλά και τον αθλητισμό στην πόλη μας.
Καλή δύναμη σε όλους μας και ας ελπίσουμε ότι η αρχή της ποδοσφαιρικής δράσης θα μας βρει όλους μας, αθλητές, φιλάθλους και διοικηση σε ένα αθλητικό χώρο που πραγματικά αξίζει στην πόλη των Γαργαλιανων και τόσο απαξιώθηκε τα προηγούμενα χρόνια.
Εκ του ΔΣ του συλλόγου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα