Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ανατροπή από την ιατροδικαστική για τον θάνατο Βαλυράκη: Δεν τον χτύπησε μόνο η προπέλα


«Απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις»

Είναι πολύ πιθανό ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης να μην χτυπήθηκε μονάχα από την προπέλα του σκάφους του με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και από άλλα όργανα.
Το πόρισμα που διενήργησε η ιατροδικαστής κ. Χαρά Σπηλιοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί από προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις.
Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική (σ.σ. ιατροδικαστική) έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».
Κατόπιν αυτού, από το περιβάλλον της οικογένειας του θανόντος γίνεται λόγος για ανατροπή στην υπόθεση, την οποία άλλωστε υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή, όπου ανέφεραν ότι βρισκόμαστε μπροστά στο ενδεχόμενο μιας εγκληματικής ενέργειας.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης εξαφανίσθηκε στις 24 Ιανουαρίου και τελικά εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας του νομού Ευβοίας.
Είχε πάει βόλτα με το σκάφος του στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια όταν χάθηκαν τα ίχνη του και η σύζυγός του ενημέρωσε το Λιμενικό. Η κηδεία του ανεβλήθη για λίγες ημέρες, καθώς η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, κατήγγειλε εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό ξεκίνησε έρευνα από το Λιμενικό για τις συνθήκες θανάτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα