Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Αρμιοδιότητες και σε άλλους αντιπεριφερειάρχες στη Μεσσηνία!


Χωρίς αλλαγή στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες -η θητεία των οποίων παρατάθηκε -πέρυσι τον Σεπτέμβριο, μέχρι και την 31η του Αυγούστου 2021- ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας προέβη, με σχετική απόφασή του, στην επικαιροποίηση των αρμοδιοτήτων τους, καθώς και των καθηκόντων των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων.
Όσον αφορά στη Μεσσηνία όμως, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, «μαζί με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Στ. Αναστασόπουλο επιπλέον εποπτεία για τα έργα θα ασκούν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ανδρέας Τσουκαλάς για την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας και Βασίλης Καπέλιος για την περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, όπως και ο πρόεδρος της “Αναπτυξιακής Μεσσηνίας” Τάσος Σαρδέλης για την περιοχή του Δήμου Πύλου – Νέστορος».
Οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι οι:
Χάρης Βυτινιώτης (περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας) με τομέα αρμοδιότητας θέματα Υποδομών στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας – Κορινθίας.
Άννα Καλογεροπούλου με τομέα αρμοδιότητας θέματα Τουρισμού, υπεύθυνη επίσης της οργάνωσης των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το 1821
Βασίλης Καπέλιος (περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας) με τομέα αρμοδιότητας θέματα Δημόσιας Περιουσίας, υπεύθυνος επίσης για θέματα Πολιτικής Προστασίας
Αθηνά Κόρκα (περιφερειακή σύμβουλος Κορινθίας) με τομέα αρμοδιότητας θέματα Πολιτισμού, υπεύθυνη επίσης για θέματα Εκπαίδευσης
Δημήτρης Σχοινοχωρίτης (περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας) με τομέα αρμοδιότητας θέματα Πρόνοιας.
Νίκωνας Τζινιέρης (περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας) με τομέα αρμοδιότητας θέματα Εγγειοβελτιωτικά και του πρωτογενή τομέα εν γένει.
Ανδρέας Τσουκαλάς (περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας) με τομέα αρμοδιότητας θέματα Περιβάλλοντος.
Υπενθυμίζεται, εξ άλλου ότι με προηγούμενη απόφασή του -πέρυσι τον Σεπτέμβριο- ο περιφερειάρχης παρέτεινε την θητεία των εν λόγω αντιπεριφερειαρχών μέχρι και την 31η του Αυγούστου 2021.
Ως εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν οριστεί οι εξής:
Γιάννης Μπουντρούκας (Αρκαδίας) θέματα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας
Γιώργος Οικονόμου (Κορινθίας) εξειδικευμένα θέματα Π.Ε. Κορινθίας (νέο Διοικητήριο Κορινθίας, Αστεροσκοπείο Κρυονερίου)
Άγγελος Χρονάς (Μεσσηνίας) θέματα Υγείας    messinia24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα