Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Παίδων Αγία Σοφία: Ποινική δίωξη για κακούργημα κατά του τραυματιοφορέα


Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης που αφορά σε ειδεχθή εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα ανήλικους προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Η ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα ασκήθηκε μετά από την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η εισαγγελέας Χάιδω Ζούγρη, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου να ερευνηθούν σε βάθος οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών μέσα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Ο τραυματιοφορέας, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.
Επιπλέον ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα