Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Φιλιατρά: Πρεμιέρα για την παράσταση «Ιωάννης Καποδίστριας – η νύχτα πριν»!


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών παρουσιάζει σε πρεμιέρα την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, το «Θέατρο του Ιονίου», στο έργο του Πέτρου Αυγερινού «Ιωάννης Καποδίστριας – η νύχτα πριν»!
Ο Ιωάννης Καποδίστριας ανήκει σε εκείνες τις μορφές της ιστορίας που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Βρισκόμαστε στο Ναύπλιο, τη νύχτα που προηγήθηκε της άγριας δολοφονίας του έξω από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 27 Σεπτεμβρίου 1831. Σε μια ταραγμένη περίοδο, ο κυβερνήτης ξυπνάει αναστατωμένος απ’ τον ύπνο του… Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που εμφανίζεται αναπάντεχα πάνω απ’ το προσκεφάλι του; Τι νέα του φέρνει ο φρουρός; Τι έρχεται να του πει το φάντασμα του Καραϊσκάκη; Ποια απόφαση θα πάρει;
Η σκηνοθεσία – σκηνογραφική επιμέλεια είναι του Πέτρου Αυγερινού και η μουσική του Κώστα Νικολέα. Η ζωγραφική εκτέλεση του σκηνικού είναι της Μπέττυς Κατσούλη.
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Αυγερινός, Διονύσης Ποταμίτης, Δώρα Παπανικολάου.Η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα και 45 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ.
Προς αποφυγήν συνωστισμού στο ταμείο, συνιστάται τόσο η προαγορά του εισιτηρίου όσο και η έγκαιρη προσέλευση.
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα Φιλιατρά στο κατάστημα της κας Μπέττυς Κατσούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα