Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Γιώργος Λεβεντάκης: Απολίτιστοι και στη Μαραθόπολη με πλαστικά απόβλητα καλλιεργειών


Μετά τους απολίτιστους Φιλιατρινούς καλλιεργητές, σύμφωνα με το δήμαρχο Τριφυλίας, “σειρά” πήραν οι απολίτιστοι στη Μαραθόπολη.
Σε ενημερωτική επιστολή του κ. Λεβεντάκη στο facebook αναγράφεται: «Δυστυχώς, το φαινόμενο της παράνομης εναπόθεσης αποβλήτων, από γεωργικές καλλιέργειες, οπουδήποτε “βολεύει” τον κάθε ασυνείδητο καλλιεργητή, τείνει να γίνει, πλέον, καθημερινό. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες μου, κάποιοι εξ αυτών εξακολουθούν να κωφεύουν και με προκλητικό τρόπο να απαξιώνουν τη Δημοτική Αρχή, αλλά και τους συμπολίτες τους. Αυτή τη φορά, οι εικόνες που βλέπετε και που απεικονίζουν τη θλιβερή πραγματικότητα, προέρχονται από τοποθεσία της Τ.Κ. Μαραθόπολης – Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
Μέσω αυτών για ακόμα μία φορά αναδεικνύεται, με ευκολία, ο “απολίτιστος” χαρακτήρας των υπαίτιων αυτής της εξοργιστικής κατάστασης, όπως και η ασυνειδησία τους. Συνεχίζουν, αυτοί οι “νοικοκυραίοι” και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου, με εικόνες τέτοιες να αμαυρώνουν την εικόνα του και να δυσφημίζουν τον τόπο μας.



Ως εκ τούτου, καταλαβαίνετε όλοι πως και αυτή τη φορά η συνέχεια, για εμάς, είναι μονόδρομος. Άμεση ενημέρωση των αρμόδιων αστυνομικών Αρχών, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος, καθώς και υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, κατά παντός υπευθύνου. Όπως και επιβολή χρηματικού προστίμου στον ή τους υπαίτιους, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθούν ποιος ή ποιοι είναι. Να είναι σίγουροι, γι’ αυτό…
Θα επαναλάβω, πως δεν υπάρχει, πλέον, κανένα περιθώριο υπομονής, όπως και ανοχής, από μέρους μας. Παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές θα είναι, πάντα, άμεσα καταγγελλόμενες και καταδικαστέες. Γιατί… μόνο με υπευθυνότητα και σεβασμό στον τόπο και τους συμπολίτες μας, μπορούμε να πάμε μπροστά!».
Από το Σεπτέμβριο του 2019, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα δημάρχου ο κ. Λεβεντάκης, αίφνης μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπει πλαστικά απόβλητα καλλιεργειών και μόνο στα δύο σημεία των δημοσιεύσεων στο facebook; Πέρυσι τέτοια εποχή δεν είχε δει τίποτα; Σχεδόν δύο χρόνια τι συγκεκριμένα και θεσμικά έχει πράξει ως δήμαρχος και Δημοτική Αρχή για να εξαλειφθούν τέτοιες θλιβερές εικόνες; Οι άρχοντες και οι Αρχές δεν είναι μόνο για εκ των υστέρων διαπιστώσεις, φωτογραφίες και facebookικές καταγγελίες, αλλά για να δίνουν λύσεις! Γι’ αυτό, άλλωστε, εκλέγονται και αμείβονται με μισθούς/αντιμισθίες, έχοντας μάλιστα μόνο από τις αντιμισθίες που λαμβάνουν τα προς το ζην, όπως αποτυπώνεται στα πόθεν έσχες τους που δημοσιεύθηκαν…   tharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα