Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη – Bιασμός 24χρονης: Γκαζάκια σε γραφείο δικηγόρου - Οι δηλώσεις του δικηγόρου μετά το περιστατικό


Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη περίπου στις 7:00 το πρωί έξω από το γραφείο δικηγόρου στην οδό Εγνατίας 74 στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ3, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το γραφείο του δικηγόρου, ο οποίος αναφέρθηκε από την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της ότι είχε λεκτικό επεισόδιο μαζί της στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, όπου είχε μεταβεί για να καταγγείλει τα όσα υπέστη.
Σημειώνεται ότι για την καταγγελία σε βάρος του δικηγόρου έχει διαταχθεί έρευνα από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Επιτόπου έχει μεταβεί η αστυνομία. Στην πολυκατοικία στεγάζονται κυρίως γραφεία και ιατρεία.
Οι δηλώσεις του δικηγόρου μετά το περιστατικό με τα γκαζάκιαΣε δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος, Θεόφιλος Αλεξόπουλος μετά το περιστατικό με την έκρηξη μηχανισμού έξω από το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.
Όπως δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος, «εδώ και δύο εβδομάδες έχω στοχοποιηθεί εγώ προσωπικά, η οικογένειά μου, όπως και οι συνεργάτες μου γύρω από έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης στο όνομά μου».
Ο δικηγόρος τόνισε ότι «από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ουδέποτε άσκησα οποιαδήποτε βία, λεκτική ή φραστική εις βάρος της 24χρονης όπως ψευδώς καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ευτυχώς, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών η αλήθεια όσον αφορά στη σε βάρος μου φερόμενη καταγγελία έχει ήδη λάμψει και θα γίνει γνωστό και σε εσάς».
Ο κ. Αλεξόπουλος υποστήριξε ακόμη «ουδέποτε κατέθεσα μήνυση εις βάρος της 24χρονης όπως επίσης ψευδώς έχει αναφερθεί. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι δεν είχα καμία συμμετοχή σε ο,τιδήποτε είχε καταγγελθεί εις βάρος μου.
Επίσης, από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας εις βάρος μου ζήτησα ο ίδιος με έγγραφο από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου μια ώρα αρχύτερα να λάμψει η αλήθεια για το συγκεκριμένο γεγονός».
«Δυστυχώς όσοι άσκησαν αυτόν τον πόλεμο εις βάρος μου οδήγησαν στη σημερινή εξέλιξη. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει εδώ» κατέληξε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα