Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Μάρκου: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 26χρονου που φέρεται να τον μαχαίρωσε - Σοβαρή η κατάσταση του επιχειρηματία


Εκτενείς είναι οι έρευνες που πραγματοποιούν οι Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης με 10 μαχαιριές που δέχτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, στη Νέα Ερυθραία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άνδρας φέρει τραύματα σε χέρι, κοιλιακή χώρα και πόδι, υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος.
Το χρονικό της άγριας επίθεσης
Ειδικότερα, ο 57χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι περίπου στις 4:30, έξω από καντίνα της περιοχής και μετά από καυγά με ασήμαντη αφορμή.
Κατά τη διάρκεια της έντασης, ένας 26χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να επιτέθηκε εις βάρος του επιχειρηματία.
Ο 57χρονος δέχθηκε πάνω από 10 μαχαιριές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Πλέον, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχει υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση.
Συνελήφθη 19χρονος - Αναζητείται ένας 26χρονος
Για την άγρια επίθεση, προς το παρόν, έχει συλληφθεί ένας 19χρονος εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Παράλληλα, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει έναν 26χρονο ως αυτόν που έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα