Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ευρυτανία: Νεκρός ο 40χρονος αστυνομικός που αγνοείτο - Είχε πέσει στην «Τρύπα της Τατάρνας»


Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 40χρονου αστυνομικού που αγνοείτο στην Ευρυτανία από χθες (28/10) το πρωί, αφού η σορός του ανασύρθηκε κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας.
Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης. Το άψυχο σώμα του ανασύρθηκε από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας» στον Τριπόταμο Ευρυτανίας.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.
Η ανάσυρση της σορού του άτυχου 40χρονου απεδείχθη δύσκολο έργο, αφού ο άνδρας βρισκόταν σε μεγάλο βάθος. Το αυτοκίνητο του αστυνομικού είχε βρεθεί από χθες ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα, κοντά στο βάραθρο πλησίον του δρόμου.
Στο χείλος του βαράθρου βρέθηκαν ίχνη, που υποδείκνυαν ότι κάποιος θα μπορούσε να είχε γλιστρήσει και να είχε πέσει μέσα, γεγονός που κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς.
Περίπου στο ίδιο σημείο είχαν χαθεί και τα ίχνη της 48χρονης από το Καρπενήσι.
Η γυναίκα είχε μεταβεί στη λίμνη των Κρεμαστών με το αυτοκίνητό της στις 22 Σεπτεμβρίου. Στο όχημα βρέθηκαν σημειώματα που αφορούσαν την οικογένειά της, έκτοτε όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες και μέσα στην τεχνητή λίμνη δεν απέδωσαν τίποτα. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν συνδέονται οι δύο υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα