Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Κληρονομιά Τράγκα: Η Μαρία Καρρά ερευνάται για 30 εκατ. ευρώ αδήλωτα και 12 αναληθή «πόθεν έσχες»

Στο στόχαστρο των ερευνών από τις αρμόδιες αρχές φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά η Μαρία Καρρά, αφού φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ από το 2010 μέχρι και φέτος, ενώ ελέγχεται και για αναληθείς δηλώσεις πόθεν έσχες.
Ο νέος φάκελος, που αφορά αποκλειστικά την Μαρία Καρρά, εστάλη πριν λίγες ημέρες στον αρμόδιο εισαγγελέα από την Αρχή Προστασίας Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιέχει ντοκουμέντα, έγγραφα και στοιχεία που «δένουν» τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με την οποία, η χήρα του εκδότη-δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα κατέθετε επί σειρά ετών αναληθείς δηλώσεις πόθεν έσχες.
Τα στοιχεία της έρευνας, που φέρεται να επεκτάθηκε και σε χώρες του εξωτερικού, δείχνουν ότι η Μαρία Καρρά από το 2010 μέχρι και τώρα απέκρυψε συνολικά εισοδήματα, ύψους 30.000.000 ευρώ.
Επίσης, σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που διαρρέουν, οι δηλώσεις πόθεν έσχες που είχε υποχρέωση να καταθέτει ως δημοσιογράφος τα τελευταία 12 χρόνια, αποδεικνύονται, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, αναληθείς.
Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα με τα δεκάδες ακίνητα, τα εκατομμύρια των καταθέσεων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τις θυρίδες με τις ράβδους χρυσού.
Πλέον, η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή, αφού η Μαρία Καρρά είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο αυτού του κληρονομικού θρίλερ που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου χρόνου. Η συγκεκριμένη εξέλιξη επισκιάζει και τα όσα έγιναν γνωστά χθες το βράδυ, όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι η παραδόθηκε στους γιους του εκλιπόντος και τη χήρα του, η απογραφή της κληρονομιάς στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού η ειρηνοδίκης απλά διόρισε έναν συμβολαιογράφο για να ξεκινήσει την απογραφή των περιουσιακών στοιχείων που άφησε ο Γιώργος Τράγκας -διαδικασία που θα διαρκέσει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να απογραφούν τα πάντα και να ενημερωθούν οι τρεις κληρονόμοι.
Από αυτούς, ο Φρέντι Τράγκας έχει αποποιηθεί την κληρονομιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Μονακό, ενώ ο αδερφός του Γιάννης και η Μαρία Καρρά έμειναν στο παιχνίδι.
Η τελευταία είναι πλέον βασική πρωταγωνίστρια μιας υπόθεσης που άφησε άφωνη την κοινή γνώμη, όταν έγιναν σταδιακά τα αποκαλυπτήρια του εύρους της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα