Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Άγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 32χρονο που έκανε… delivery το χασίς με ταξί


Ένας 32χρονος συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς -σύμφωνα με την Αστυνομία- πιάστηκε με ποσότητα χασίς, το οποίο συσκεύαζε σε κουτιά μπισκότων, διαφήμιζε μέσω social media και το πουλούσε με… delivery με ταξί!
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ένας 32χρονος αλλοδαπός και μία 21χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος κατηγορούμενος, τουλάχιστον κατά το τελευταίο 3μηνο δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην προαναφερόμενη περιοχή. Για τις συναλλαγές του και τη «διαφήμιση» των ναρκωτικών ουσιών χρησιμοποιούσε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων οι πελάτες έκαναν τις παραγγελίες τους.
Στη συνέχεια τις παρέδιδε τοποθετημένες σε πακέτα από μπισκότα, μέσω ανυποψίαστων οδηγών ταξί στον τόπο επιλογής του αγοραστή. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου ο αγοραστής επιθυμούσε η συναλλαγή – παράδοση να γίνει από γυναίκα, τις ποσότητες αναλάμβανε να μεταφέρει η 21χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Στην κατοχή του 32χρονου και σε τρείς οικίες όπου διενεργήθηκαν έρευνες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • ακατέργαστη κάνναβη βάρους -5- κιλών και -86- γραμμαρίων
  • κατεργασμένη κάνναβη βάρους -155- γραμμαρίων
  • -34- δενδρύλλια κάνναβης
  • το χρηματικό ποσό των -5.265- ευρώ
  • ζυγαριά ακριβείας
  • πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργεια κάνναβης
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα