Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ψηφοθηρία εν μέσω εθνικού πένθους ...

Τι κι αν ο πρωθυπουργός κήρυξε εθνικό πένθος για την τραγική απώλεια των 5 στρατιωτικών μας στη Λιβυη, τι και αν οι περισσότεροι υποψήφιοι ανα τη χώρα ματαίωσαν τις κομματικές τους εκδηλώσεις, απ’ ότι φαίνεται αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ.
Την Δευτέρα το απόγευμα ο διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς παρέστησαν σε κομματική εκδήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, στην Τρίπολη.
Η υποψηφιότητα Πτωχού έχει τα θέματα της με τον Πέτρο Τατούλη να είναι μπροστά σε όλους τους δείκτες και για αυτό ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ παλεύει με νύχια και με δόντια να την ενισχύσει.
Επιπλέον ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς έχει πάρει στην πλάτη του και την υποψηφιότητα της κουνιάδας του Χάιδως Παναγιωτοπούλου όπου μαζί επισκέφτηκαν τον  Μητροπολίτη Τριφυλίας και το βράδυ όλο το συρφετό παρέστει στα εγκαίνια του γραφείου της στην Κυπαρισσία 

Όπως φαίνεται, οι προσπάθεια αυτές δεν σταματούν  ούτε σε εθνικό πένθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα