Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Αναφορικά με τις εξαγγελίες του Δημάρχου Τριφυλίας για την πόλη των Φιλιατρών, όπως εκφράστηκαν κατά την διάρκεια των εγκαινίων στα Φιλιατρά και με τη πιθανότητα ότι δεν πρόκειται να πει τίποτε περισσότερο προγραμματικά στην Κεντρική του ομιλία, τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ στέκονται κυρίως σε δύο
ζητήματα:
Έργο ανάπλασης ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ. Αποτελεί ένδειξη πολιτικής ασέβειας – ανεντιμότητας, η δια στόματος δημάρχου ανακοίνωση ότι
“εγκρίθηκε η πλατεία των Φιλιατρών 3.300.000 ευρώ”..... “περνώντας από την αρχαιολογική και από τη νεοτέρων και από αλλού”. Από κοινού και για τρίτη συνεχόμενη φορά, με τρίτη συνεχόμενη νέα μελέτη Δήμαρχος και Περιφερειάρχης με την ίδια ΕΜΜΟΝΗ αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες της πόλης, επιδιώκουν να πραγματοποιηθεί ΕΝΑ και μοναδικό έργο στα
Φιλιατρά τεράστιου προυπολογισμού. Έργο που έχουν απορρίψει με τις αποφάσεις τους το Κοινοτικό συμβούλιο Φιλιατρών, το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας και το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Κ. Δήμαρχε υπάρχει αντιπρόταση στην χρηματοδότηση Α. Τρίτσης με άλλα έργα ψηφισμένα από όλα τα συμβούλια την οποία εσείς δεν αποδέχεστε. Διότι αντελικά ενστερνιζόσασταν την πρόταση “Ολοκληρωμένων αστικών αναπλάσεων Φιλιατρών” σήμερα θα είχατε ανακηρυχθεί ήρωας και θα βρισκόσασταν πολύ ψηλά στην εκτίμηση όλων μας!
Αντιθέτως δρομολογείτε τα πράγματα, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ. Έτσι λοιπόν τώρα σας λέμε ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε δεσμευτική ενέργεια πχ δημοπρασία ή σύμβαση, γιατί θα μας βρείτε απέναντί σας. ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ! Να δοθούν η μελέτη και τα αρχιτεκτονικά σχέδια στη δημοσιότητα. Είναι καταγεγραμμένη άλλωστε, η ρητή δέσμευση για διαβούλευση, του κ. Περιφερειάρχη προς την τοπική κοινωνία. Δείξτε μας δημόσια και όχι μυστικά, τι έχετε φτιάξει για άλλη μια φορά ερήμην μας!
Εν προκειμένω, επί του θέματος αυτού καλούνται να τοποθετηθούν όλες οι υπόλοιπες υποψήφιες παρατάξεις στον Δήμο Τριφυλίας. Μην κωφεύετε, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ για το ζήτημα της ανάπλασης της πλατείας, είναι πολύ σοβαρό! 
Περί αυτοδιοίκητου. Ο δήμαρχος επί λέξη είπε: “είτε το θέλουνε είτε όχι,  τελειώσαμε! Έχει γίνει μια ενοποίηση και λέγεται Τριφυλία. Πρέπει όλοι μαζί ν΄ αγαπηθούμε και να συνεργαστούμε για το καλύτερο του τόπου μας”. Λοιπόν, αυτά κ. Δήμαρχε είναι πολύ φτηνά και παρωχημένα επιχειρήματα, τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος δήμαρχος στην αρχή του Καλλικρατικού θεσμού. Πλέον, μετά τα 13 ολόκληρα χρόνια ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
καταποντισμού, εγκατάλειψης, παρακμής και αποψίλωσης των Φιλιατρών αλλά και των υπόλοιπων περιχώρων και δημοτικών ενοτήτων, είναι εμφανές ότι το εγχείρημα “Καλλικρατική Τριφυλία” ΑΠΕΤΥΧΕ!
Φιλιατρινοί/ες, ακούσατε τον “Φιλιατρινό” δήμαρχο μας; Θεωρεί τελειωμένη υπόθεση την επαναφορά στο αυτοδιοίκητο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ! Την μοναδική λυτρωτική και οριστική λύση των βασάνων που ταλανίζουν αυτή την πόλη! Την μοναδική ελπίδα που όλοι μας φανερά αλλά κι ενδόμυχα προσδοκούμε. Πετάξτε τους εφιάλτες στον Καιάδα της πολιτικής!
Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τη σπουδή, κυριολεκτικά στο παρά πέντε (10 μόλις μέρες πριν τις εκλογές) του καθαρισμού του χάντακα και της επισκευής στο Φλωρεντιανό σιντριβάνι της πλατείας Καποδιστρίου! 
Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής Ανόδου κτλ συνεργατών προκειμένου να κάνετε έργα, ευχής έργον θα είναι, να γίνονται κάθε 10 μέρες εκλογές! 
Φιλιατρινοί/ες, οι εκλογές θα τελειώσουν.
Δεν θα τελειώσει η διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος της κοινωνίας μας:
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Φιλιατρά, 29 Σεπτέμβρη 2023
Κείμενο μελών
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα