Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκλονιστικές εικόνες από την Εύβοια: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στο νησί - «Βάφτηκαν» πορτοκαλί τα νερά στη Λίμνη


Αντιμέτωπη με τη δυναμική της κακοκαιρίας Elias βρίσκεται η Εύβοια που έχει υποστεί σοβαρά προβλήματα λόγω των έντονων καταιγίδων που πλήττουν τα βόρεια και κεντρικά του νησιού.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί και ένα συγκλονιστικό βίντεο με έναν υδροστρόβιλο να σχηματίζεται δίπλα από την ακτή σε περιοχή της Εύβοιας.

Πορτοκαλί η θάλασσα στη Λίμνη
Στη θάλασσα της Λίμνης Ευβοίας έφτασε η λάσπη, καθώς ο όγκος της λάσπης που έχει κατέβει από τα βουνά είναι τεράστιος και έχει καταλήξει μέχρι εκεί. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ότι ο όγκος της λάσπης είναι τέτοιος που έχει, μάλιστα, αλλάξει ακόμα και το χρώμα του νερού.

//

«Μας έχουν αφήσει στο έλεος της καταστροφής»
Η κατάσταση είναι δραματική και στο χωριό Κυμάσι στη Βόρεια Εύβοια, όπου μετά από υπερχείλιση του ποταμού Κυμασιώτης πλημμύρισαν τα πάντα.
Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση στο χωριό είναι τραγική έχουν πλημμυρίσει τα πάντα από τον ποταμό. Εγώ πρόλαβα και έφυγα από το σπίτι μου, όμως η γειτόνισσά μου, δεν πρόλαβε να φύγει πλημμύρισε το σπίτι της και για να σωθεί ανέβηκε στον όροφο του σπιτιού της. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εμφανιστεί κανείς στο Κυμάσι, μας έχουν αφήσει στο έλεος της καταστροφής -όπως και στις προηγούμενες πλημμύρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα