Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

«Αιχμηρή» απάντηση κυβέρνησης σε Κασσελάκη για το ζήτημα Μπέου: «Από τις Σπέτσες όπου κάνει "αποφόρτιση", είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο»


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μετά το συμβάν με την επίθεση Μπέου και την έντονη αντίδραση Κασσελάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!
Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».
Η ανακοίνωση Κασσελάκη
Να άρει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον Αχιλλέα Μπέο κάλεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τον πρωθυπουργό μετά το βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο Βόλου να χειροδικεί κατά πλημμυροπαθή.
«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου», συμπλήρωσε.
Και αναρωτήθηκε αν εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου «ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που "πνίγουν" τις πόλεις τους» και «σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών».

«Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές.Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα