Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Φιλιατρά: 46χρονος ξυλοκόπησε με σιδερένιο λοστό την 25χρονη σύντροφό του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε αυτή τη φορά στα Φιλιατρά με θύμα μία γυναίκα 25 ετών και δράστη τον 46χρονο, αλβανικής καταγωγής, σύντροφό της.
Ο 46χρονος συνελήφθη από στελέχη του Α.Τ. Τριφυλίας, νωρίτερα σήμερα το πρωί, και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς φέρεται να απείλησε τη σύντροφο του και να τη χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια με σιδερένιο λοστό τη χτύπησε στα χέρια τα πόδια, προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Οι αστυνομικοί της εξήγησαν τα παρεχόμενα δικαιώματά της, για το panic button και τη δυνατότητα να φιλοξενηθεί σε safe house που διατηρεί στο Nομό η Αστυνομία, με την ίδια να δηλώνει ότι θα μείνει σε συγγενικό της σπίτι στα Φιλιατρά.
Κατασχέθηκε σιδερένιος λοστός 95 εκατοστών
Ο 46χρονος δράστης της επίθεσης συνελήφθη από τους Αστυνομικούς και κρατείται, ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας. Σε βάρος του 46χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βία και απειλή, και επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως και για παραβίαση του νόμου περί όπλων. Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σιδερένιος λοστός μήκους 95 εκατοστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα